Laihdutus ja dieetit

Painonhallinta ja dieetit

Painonhallinta, laihdutus ja ruokavaliossa pysyminen ei aina ole helppoa. Haluamme tukea keventämistä ja dieettiä laadukkailla sekä tunnetuilla tuotteilla. Laajasta valikoimasta löydät muun muassa erittäin niukkaenergiset VLCD -tuotteet (very low calorie diet , ketodieetti) ja hyvät ja helpot ateriankorvikkeet, oli suosikkisi sitten ateriankorvikepatukka, ateriankorvikepirtelö, pussikeitto, ateriankorvikesmoothie, ateriankorvikepuuro tai suolainen ateriankorvike, kuten ikisuosikki pasta bolognese.

Monipuolinen valikoima laihdutustuotteita

Usein laihdutuksessa paino putoaa hitaasti ja näkyviä tuloksia saa odotella pitkään. Laihdutukseen ja painonhallintaan tarkoitettujen ateriankorvikkeiden avulla on mahdollista saada nopea startti painonpudotukseen, kärsimättä kuitenkaan jatkuvasta näläntunteesta. Ja kun tuloksia näkyy nopeammin, kasvaa myös motivaatio painonpudotukseen.

Tutustu Terveysmarketin monipuoliseen laihdutustuotteiden valikoimaan. Löydät varmasti myös omia makunystyröitä miellyttävät tuotteet. Meiltä saat aterioiden korvikkeeksi soveltuvat pirtelöt, patukat, smoothiet, puurot sekä pussikeitot. Suosituimpia tuotteitamme ovat mm. kotimaisen Express Dietin Pasta Bolognese ja muut suolaiset ateriankorvikkeet, Allévon ateriankorvikepatukat sekä Nutrilettin pirtelöt, keitot ja aloituspakkaukset.

Vinkkejä painonhallintaan

Kun olet päässyt ateriankorvikkeiden avulla laihdutuksen alkuun, on hyvä ottaa muutama asia mukaan päivittäiseksi rutiiniksi, jotta pysyt saavutetussa painossa ja painonhallinta onnistuu jatkossakin. Huomioi mm. seuraavat seikat:

  • säännöllinen ateriarytmi
  • täytä puolet lautasesta kasviksilla
  • liiku vähintään 2-3 kertaa viikossa, suosi hyötyliikuntaa
  • pidä huoli riittävästi kuitujen saannista päivittäin
  • juo riittävästi, vaikkei janon tunnetta olisikaan
  • huolehdi riittävästä unensaannista
  • vältä piilokaloreita (esim. jugurtit, mehut, virvoitusjuomat, alkoholi)

Älä ole liian ankara itsellesi – repsahdukset saat haltuun pitämällä tarvittaessa muutaman laihdutusvalmiste-päivän viikossa. Tutustu tuotevalikoimaamme!