Aloituspakkaukset ja lajitelmat

Helppo alku painonpudotukseen

Tämän helpompaa ei laihduttamisen aloittaminen voisi olla! Ei kalorien laskemista tai ruoka-aineiden punnitsemista. Aloituspakkaukset sisältävät niukkaenergisiä ruokavalionkorvikevalmisteita viikon jokaiselle päivälle, kalorit valmiiksi laskettuina. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa itsellesi joko 3 tai 6 päivän Express Diet Keto -aloituspaketti!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Suomalaiseen makuun suunnitellut Express Diet -aloituspakkaukset

Express Diet -aloituspakkaukset sisältävät suomalaiseen makuun suunniteltuja ateriankorvikevalmisteita, joissa kalorimäärä jää alle 800 kcal, mutta syötävää on kuitenkin jopa lähes 2 kg päivässä. Näläntunnetta ei ehdi syntymään, koska päivässä syödään 5 ateriankorviketta. Aloituspakkaukset sisältävät vaihtelevia ateriankorvikkeita, kuten pasta bolognese, peruna-kasvis-lihavuoka, curry-kanakeitto, suklaapirtelö ja mango-ananaspirtelö.

Express Diet -aloituspakkaus ja liikunta – tehokas yhdistelmä painonpudotukseen

Valmiiksi miettitty Express Diet Keto Star -aloituspakkaus yhdistettynä liikuntaan, on tehokas startti painonpudotukseen ja pysyvään elämäntapamuutokseen. Liikunta voi olla hyvin pienimuotoista alkuun, vaikkapa vain 5 – 10 minuuttia kestävä hidas kävelylenkki tai käsien ja jalkojen nostelua TV:n katselun yhteydessä. Aloita elämäntapamuutos jo tänään Express Diet -aloituspakkauksen avulla!