Ale!

Aboa Medica Pii-Kalkki-Magnesium Emäsjauhe, 120 g

13,50 

Varasto loppu

Kalkkia, magnesiumia ja piitä on kaikkien saatava joka päivä riittävästi ravinnon yhteydessä. Kalsium-magnesium-pii on hyvin monipuolinen emäsmineraaleja sisältävä kivennäisainevalmiste, joka sisältää ne juuri sellaisina muotoina, joita elimistösi vastaanottaa.

P.e. PVM. 10/2026.

Tuotetunnus (SKU): 102544 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kalkkia, magnesiumia ja piitä on kaikkien saatava joka päivä riittävästi ravinnon yhteydessä. Kalsium-magnesium-pii on hyvin monipuolinen emäsmineraaleja sisältävä kivennäisainevalmiste. Se sisältää ne juuri sellaisina muotoina, joita elimistö vastaanottaa.

Jauhemuodossa nämä ravintoaineet muodostavat suuremman pinta-alan kuin tableteissa, jolloin hyväksikäytettävyys ja imeytyvyys on tehokasta.

Vinkki:
Aboa Medican pii-kalkki-magnesium emäsjauhe ei sisällä natriumia missään muodossa, joten nyt voit helposti lisätä sitä sellaisiin ruokiin ja juomiin, jotka eivät tarjoa kovin paljon emäksisyyttä tai emäksisiä mineraaleja, kuten kalkkia ja magnesiumia ja joista puuttuu piitä.

Annostus:
1 tl (5 cl) veteen, appelsiinimehuun tai ruokaan sekoitettuna. Annos voidaan jakaa useisiin pieniin annoksiin päivän mittaan.

Vaikuttavat aineet:
Kalsium 550 mg (68 %*)
Magnesium 250 mg (71 %*)
Piioksidi 100 mg
*Vuorokautisen saanni vertailuarvosta

Ainesosat:
Kaliumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, piioksidi.