Betax B12 1 mg + Foolihappo, 100 tabl. (Vitabalans)

14,50 

11 varastossa

B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostusta, hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotetunnus (SKU): 101354-3 Osastot: , ,

Kuvaus

Ravintolisä. B12-vitamiini-foolihappo-imeskelytabletti.

Betax B12 1 mg + Foolihappo -imeskelytabletissa yhdistyvät muistin ja mielen hyvinvointia tukevat vitamiinit. Vahva valmiste sisältää B12-vitamiinia 1 mg ja foolihappoa 400 µg. Raikkaan spearmintin makuinen imeskelytabletti on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.

B12-vitamiinia esiintyy ruoassa ainoastaan eläinperäisissä ruoka-aineissa, kuten lihassa, kalassa, maitotuotteissa ja kananmunassa. Vita B12 + foolihappo lisässä B12-vitamiini on mikrobin tuottama ja valmiste soveltuu siksi myös vegaaneille. Foolihappo on ravintolisissä käytetty folaatin synteettinen muoto.

Ruoasta folaattia saa eniten kasviksista, hedelmistä ja marjoista sekä täysjyväviljatuotteista. B12-vitamiinin ja folaatin saantiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota erityisesti ikääntyessä. B12-vitamiinin riittämättömän saannin yleisin syy on puutteellinen imeytyminen, joka yleistyy ikääntyessä. Folaatin riittämätön saanti heijastuu useimmiten taas vähäiseen täysjyväviljatuotteiden ja kasvisten, hedelmien sekä marjojen käyttöön.

B12-vitamiini ja foolihappo muistille ja mielelle
Sekä B12-vitamiini että foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia, oppimista, keskittymistä ja ongelmanratkaisua. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa. Elimistössä B12-vitamiinin ja foolihapon aineenvaihdunta on kytkeytynyt toisiinsa, sillä B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseksi elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiini ja foolihappo myös vähentävät väsymystä ja uupumusta.

KÄYTTÖ

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessaan.

ANNOSTUS

Aikuisille 1 tabletti päivässä. Tabletti imeskellään hitaasti ja annetaan sulaa suussa. B12-vitamiinia imeytyy osittain myös suun limakalvoilta.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12-vitamiinia 1 mg (40 000 %*)
Foolihappoa 400 ug (200 %*)
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), syanokobalamiini (B12-vitamiini), spearmint-aromi, pteroyylimonoglutamiinihappo.

Ingredienser
Sötningsmedel (xylitol), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), cyanokobalamin (B12-vitamin), spearmintarom, pteroylmonoglutaminsyra.

PAKKAUSKOKO

100 tabl.