Bioteekin Super B-vitamiini 60 kaps.

17,95 

Varasto loppu

Super-B -kapselissa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, joten se on erityisen tehokas B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön, ja sen ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinivalmiste vaikuttaa hermojen ja lihasten toimintaan sekä elimistön energiantuotantoon. Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, ne eivät varastoidu elimistöön. Siksi niiden saanti tulisi olla säännöllistä.

 

Tuotetunnus (SKU): 100366-1 Osastot: , ,

Kuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ JA VAHVA UUDEN SUKUPOLVEN B-VITAMIINIVALMISTE!

Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön, ja sen ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vaikka monet B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä, Super-B:n voi nauttia myös illalla.
B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa (B6-vitamiini), muodostamaan verisoluja (B6- ja B12-vitamiinit) sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Riboflaviini (B2), pantoteenihappo ja biotiini taas mm. edistävät limakalvojen ja ihon hyvinvointia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin. B-vitamiineja on runsaasti täysjyväviljassa, myös liha ja maitotaloustuotteet ovat hyviä B-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.
Annostus:
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Gluteeniton, laktoositon, maidoton.
Käyttörajoitukset:
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoko:
60 kapselia muovipurkissa

 

1 kaps.
Tiamiini (B1) 50 mg (4540 %*)
Riboflaviini (B2) 50 mg (3570 %*)
Niasiini (B3)
– josta nikotiinihappoa
35 mg (220 %*)
– 10 mg
Pantoneenihappo 50 mg (830 %*)
B6-vitamiini
– josta pyridoksaali-5′-fosfaattia
50 mg (3570 %*)
– 10 mg
B12-vitamiini
– josta metyylikobalamiinia
50 µg (2000 %)
10 µg
Foolihappo 500 µg (250 %*)
Biotiini 50 µg (100 %*)
Para-aminobentsoehappo (PABA) 20 mg
Koliini 50 mg
Inositoli 50 mg

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

Koliinisitraatti
liivate
kalsium-D-pantotenaatti
tiamiinihydrokloridi
riboflaviini
inositoli
pyridoksiinihydrokloridi
nikotiiniamidi
nikotiinihappo
para-aminobentsoehappo (PABA)
täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat
piidioksidi)
pyridoksaali-5’-fosfaatti
syanokobalamiini
foolihappo
D-biotiini
metyylikobalamiini