Ale!

Calci Strong +Magnesium +D3-vitamiini, 150 tabl. (Vitabalans)

9,10 

9 varastossa

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät luuston, hampaiden sekä lihasten normaalia toimintaa. Siksi riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin ja magnesiumin saanti on tärkeää elämän kaikissa vaiheissa ja varsinkin ikääntyneillä lihaskunnon ylläpitämiseksi.

Kuvaus

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät luuston, hampaiden sekä lihasten normaalia toimintaa. Siksi riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin ja magnesiumin saanti on tärkeää elämän kaikissa vaiheissa ja varsinkin ikääntyneillä lihaskunnon ylläpitämiseksi. Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kalsium on luuston tärkein mineraali, ja se on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä. Kalsium ja D-vitamiini edistävät myös lihasten normaalia toimintaa.

Calci Strong -valmisteessa D3-vitamiinipitoisuus on 10 mikrogrammaa, mikä parantaa kalsiumin imeytymistä suolessa ja sitoutumista luuhun. Jos maitotuotteiden käyttö on vähäistä, kalsium-D-vitamiinivalmiste on silloin suositeltavaa erityisesti:

Vahva kalsium-magnesium-D-vitamiini tuote.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia.

Annostus:
1 tabletti 2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.

Vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää:
Kalsium 400 – 800 mg
D3-vitamiini 10 – 20 µg
Magnesium 187 – 375 mg