CoCoVi Maca-jauhe Luomu 300 g

11,90 

Varasto loppu

Perun Andeilta saapuva jauhettu Maca-juuri on yksi maailman ravintorikkaimmista ravintoaineista. Se sisältää lukuisia vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä sekä aminohappoja.

Tuotetunnus (SKU): 100757 Osasto:

Kuvaus

Perun Andeilta saapuva jauhettu Maca-juuri on yksi maailman ravintorikkaimmista ravintoaineista. Se sisältää lukuisia vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä sekä aminohappoja. Maca on korkealla Perun vuoristossa kasvava retiisimäinen kasvi.

Maca sisältää 18 aminohappoa, erilaisia kasvisteroleja, runsaasti vitamiineja (B1, B2, B6, C, E) sekä kivennäis- ja hivenaineita, joista erityisesti kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rikkiä, rautaa, fosforia, sinkkiä, kuparia, piitä ja mangaania.

Sisältö 100% maca-jauhetta.

Suositeltava päiväannos:
1 tl – 2 rkl (ylläpito),
2 – 4 rkl (terapeuttinen annostus)

Käyttö:
Sekoita maca-jauhetta mehuihin tai pirtelöiden joukkoon. Perinteisesti macaa on käytetty myös erilaisten lämpimien juomien joukkossa (kahvi, tee, kaakao). Macan käyttö kannattaa aloittaa pienillä määrillä (1 tl) ja nostaa käyttömäärää vähitellen korkeammaksi, jotta kehomme ehtii tutustua uuteen ruoka-aineeseen. Macan käytöstä on hyvä pitää viikon tauko kerran kuukaudessa, jotta kehomme ei ehdi sopeutua ruoka-aineen vaikutukseen liikaa ja sen teho säilyy.

Ravintoarvot per 100 g:
Energiaa 325 kcal
Proteiinia 10-14 g
Rasvat 2200 mg
Hiilihydraatit 60-75 g
Ravintokuidut 8,5 g