Composor 08 Yhdistelmäuute Echina Complex, 50 ml

13,90 

Varasto loppu

Composor-yhdistelmäuute on kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmä. Sisältää auringonhattu- ja propolisuutetta sekä timjamiöljyä.

Tuotetunnus (SKU): 101513 Osastot: , , ,

Kuvaus

Composor-yhdistelmäuute on kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmä. Niiden pohjana käytetään kasviperäistä glyseriiniä, jonka vuoksi tuote on alkoholiton.

Sisältää auringonhattu- ja propolisuutetta sekä timjamiöljyä. Tuotteiden vaikuttavien aineosien pitoisuudet on vakioitu, näin voidaan varmistaa tuotteen vaikutuksen pysyminen jatkuvasti samanlaisena.

Jokaisen Composorin koostumus perustuu huolelliseen tutkimukseen, jossa käytettävien kasvilajien ominaisuudet, niiden keskinäinen synerginen vaikutus ja käytössä havaitut terapeuttiset vaikutukset sekä käyttäjien kokemukset on tarkkaan otettu huomioon.

Tiesitkö, että Composor-tuotteiden kasvit tuotetaan luontaisesti puhtailla tuotantoalueilla, joissa ei käytetä eppäorgaanisia lannoitteita eikä kasvinsuojeluaineita.

Pipettipullo. Ravistettava ennen käyttöä.

Annostus:
Aikuiset: On suositeltavaa ottaa E.D.S* annos eli 1 ml (n. 25 tippaa) 3 kertaa päivässä, joko sellaisenaan tai pienen vesimäärän kanssa.
Lapset: Yli 5-vuotiaille puolet aikuisten annoksesta.
*Vaikuttava päiväannos (E.D.S) ilmaisee aktiiviaineiden suositeltavan keskimääräisen vuorokausiannoksen tehokkaan vaikutuksen saamiseksi.

Koostumus:
Auringonhattu-uute, propolisuute, timjamiöljy.

Vakioidut ainesosat:
Flavonoidit 4 mg/ml
Kafeiinijohdannaiset 0,15 mg/ml
Eteeriset öljyt 4,5 mg/ml