ESI Aloe Vera Fresh Whitening, Valkaiseva Hammastahna, 100 ml

11,90 

11 varastossa

Mullistava Aloe Fresh hoitaa hampaitasi päivittäin! Sisältää vain luonnosta saatavia turvallisesti hampaita valkaisevia aineita. Ehkäisee kariesta ja hammaskiven muodostusta. Pitkäkestoinen vaikutus raikastaa hengityksen.

Tuotetunnus (SKU): 101583 Osastot: , ,

Kuvaus

Mullistava hammastahna hoitaa hampaitasi päivittäin ja sen puhdistava vaikutus johtaa luonnollisesti valkoisempaan hymyyn!

ESI Aloe Fresh Whitening hammastahnan ainutlaatuinen yhdistelmä* ehkäisee kariesta ja hammaskiven muodostusta ja pitää hampaat luonnollisen värisenä. Pitkävaikutteinen hammastahna puhdistaa ja raikastaa hengityksen.

– Puhdistaa ja valkaisee hampaat raikastaen hengityksen ja pitäen hampaat luonnollisen värisinä
– Plakin, karieksen ja hammaskiven muodostusta ehkäisevä
– Pitkävaikutteinen
– Hypoallergeeninen
– Sisältää vain luonnosta saatavia turvallisesti hampaita valkaisevia aineita

* Pitkävaikutteisen Aloe Fresh hammasgeelin perustana on korkealaatuisin ja eniten tehoaineita sisältävä ESI®-aaloetäysmehu, johon on yhdistetty ainutlaatuisella tavalla luonnosta saatavia turvallisesti hampaita valkaisevia, aktiivisia ainesosia (aloe vera, islanninjäkälä, pii, eteerinen teepuuöljy, lehmuksenkukka, hevoskastanja ja kitosaani).

Riittoisa tuotepakkaus.

Hammastahna on valmistettu luonnon omista, puhtaista tehoaineista – perustana huippulaatuinen aaloe. Aloen viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita.

Ei sisällä fluoria eikä parabeenejä. SLS-vapaa.