Ale!

Feminil, 30 tabl.

24,90 

14 varastossa

Feminil on kehitetty ennen kaikkea lisäämään libidoa ja vähentämään vaihdevuosien aiheuttamia oireita. Sisältää luonnollisia ainesosia, joiden käyttö tutkitusti auttaa parantamaan käyttäjänsä hormonitasapainoa.

Pe. PVM 7/2025.

Kuvaus

Feminil on kehitetty ennen kaikkea lisäämään libidoa ja vähentämään vaihdevuosien aiheuttamia oireita. Sisältää luonnollisia ainesosia, joiden käyttö tutkitusti auttaa parantamaan käyttäjänsä hormonitasapainoa.

– Niille naisille, jotka haluavat kasvattaa libidoaan
– Vähentämään menopaussin oireita
– Lisäämään naisten hedelmällisyyttä

Feminil auttaa naisia, joilla seksuaalinen haluttomuus on lisääntynyt. Tuotteen luonnonmukainen koostumus on perusteena seksuaalisten suhteiden parantamiseen terveellisellä ja luonnollisella tavalla ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Huolella valittujen kasvien ja luonnon ravinteiden ansiosta Feminilin käyttäjät huomaavat libidonsa kasvun, joka edistää heidän seksuaalisia suhteitaan ja hedelmällisyyttään.

Tiesitkö, että Feminil -tuotteella on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.

Annostus:
Aikuisille 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Huomioitavaa:
Raskaana olevien ja imettävien naisten tulisi keskustella lääkärinsä kanssa ennen tuotteen käyttöä. Tuotetta ei tule käyttää jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Käänny lääkärisi puoleen jos käytät samanaikaisesti antikoagulantteja.

Päivittäinen annos (1 tabl.) sisältää:
150 mg maca-juurta
50 mg mustapippuriuutetta
50 mg niasiinihappoa (313% de CDR)
49 mg neidonhiuspuun lehtiä
37,3 mg Damiana lehtiä
37,3 mg de sahapalmun hedelmä
24,5 mg kurjenherne-juuri
6 mg B6-vitamiini (100 %*)
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:
Sakeuttamisaineet (maltodekstriini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464)), maca-juuri, niasiini (niasiinihappo), neidonhiuspuun lehdet , Damiana lehdet, sahapalmun hedelmä, kurjenherne-juuri.