Ale!

Fermental FORTE jauhe sis. 20 miljardia itiötä, 10 annospussia (Aboa Medica)

19,50 

Varasto loppu

Erityisesti kuuriluontoiseen käyttöön sopiva maitohappobakteerivalmiste. Kätevät annospussit sisältävät 20 miljardia patentoitua* Bacillus Coagulans-itiötä, frukto-oligosakkarideja (FOS), B-vitamiineja ja Aloe Veraa. Bacillus coagulans-itiöt ja FOSia. B-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuotetunnus (SKU): 100039-1-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

sis. 20 miljardia itiötä

Fermental FORTE jauhe sis. 20 miljardia itiötä

Fermental® Forte annospussit sisältävät 20 miljardia patentoitua* Bacillus Coagulans-itiötä, frukto-oligosakkarideja (FOS), B-vitamiineja ja Aloe Veraa. Bacillus coagulans-itiöt ja FOS. B6-vitamiini ja B12-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Fermental Forte on erityisesti tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön.  Fermental MAX on tarkoitettu pitempiaikaiseen käyttöön.

Ainesosat: 

Frukto-oligosakkaridit, maltodekstriini, Bacillus Coagulans (pat. *LMG S-24828), ksylitoli, sukraloosi, stevioliglykosidi, lääkealoetiiviste 200:1 (Aloe barbadensis Mill.), appelsiinitäysmehutiiviste, mustaherukkatiiviste, mansikkatiiviste, vadelmatiiviste, arabikumi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), luonnollinen aromi, mikrokapseloitu B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi, kasviglyseridit), mikrokapseloitu B2-vitamiini (riboflaviini, glyseridit), mikrokapseloitu B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti, kasviglyseridit), mikrokapseloitu B12-vitamiini (syanokobalamiini, maltodekstriini).

Annostus:

1 annos päivässä. Huomioi: Rakeiden annetaan liueta suussa ilman vettä.
Suussa sulatettavat rakeet.
Pakkauksessa 10 annospussia

Vaikuttavat aineet:

Bacillus Coagulans (pat. *LMG S-24828) itiöt 20 miljardia
FOS (Frukto-oligosakkaridit) 300 mg
Aloe Vera ydingeelitiiviste 200:1 60 mg
B2-vitamiini 1.4 mg
B6-vitamiini 1.4 mg
B1-vitamiini 1.1 mg
B12-vitamiini 2.5 mcg

Käyttörajoitukset:

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  A. Vogel Molkosan, 500 ml

  13,30  Luomumaidosta valmistettu Molkosan on laktoositon heratiiviste, jota on perinteisesti käytetty vatsaa hellivänä juomana. Lisää 1...Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Enzymedica Digest Gold ATPro, 45 kaps.

  29,99  Digest Gold™ sisältää joukon tarkasti valittuja entsyymejä, kuten proteaasia ja amylaasia. Thera-blend™ on eksklusiivinen...Lue lisää
 • Puhdas+ Maitohappobakteeri 5 miljardia, 75 kaps.

  21,50  Puhdas+ Maitohappobakteeri sisältää vastustuskyvylle synergisen ja tehokkaan koostumuksen sinkkiä sekä 4 eri maitohappobakteeria. Sinkki...Lue lisää