Ale!

GlucoBalance + Kromi, 60 kaps. (Hankintatukku)

9,99 

15 varastossa

GlucoBalance tehostaa hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa.

 

GlucoBalance tasoittamaan veren sokerin vaihteluita. Valmisteen gymnemahappo estää sokerin imeytymistä sekä tukee haiman toimintaa. Verensokeri ei pääse nousemaan liikaa aterioinnin yhteydessä ja vältytään mm. verensokerin heilahtelun aiheuttamalta väsymykseltä.

Lisäksi gymnemahappo vähentää hiilihydraattien imeytymistä ruoansulatuksessa, minkä ansiosta ravinnon sisältämä sokeri ei imeydy kokonaan ja verensokeri ei pääse nousemaan ja laskemaan jyrkästi. Näin vältytään verensokerin heilahtelun aiheuttamalta väsymykseltä ja muilta oireilta.

Kasvin lehtien sisältämä gurmariini tukkii makeaa aistivia makunystyröitä ja auttaa vähentämään makeannälkää. Kliiniseen kokeeseen osallistuneet käyttivät vähemmän makeita juomia ja ruokia kuin verrokkiryhmä.

Kromi on sokeriaineenvaihdunnalle ja solujen energiatuotannolle tärkeä hivenaine, jota tarvitaan insuliinin muodostukseen soluissa. Kromi tasapainottaa verensokerin vaihteluita ja hillitsee makeanhimoa.

P.e. PVM. 16.11.2026.

 

Kuvaus

Gymnema sylvestre -lehtiuute -kromikapselit

  • Ravintolisä sokeritasapainon ylläpitoon
  • Sisältää Gymnema sylvestre -kasvin lehtiuutetta, jonka aktiiviaineen gymnemahapon pitoisuus on vakioitu sekä kromia tehostamaan hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa
  • 1 kapseli sisältää 100 mg gymnemahappoa ja 20 µg kromia hyvin imeytyvänä kromipikolinaattina
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen