Ale!

Hyvän Olon Sinkki Sitraatti 30mg

7,90 

Varasto loppu

Vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste

Sinkki on tärkeä antioksidantti ja välttämätön kivennäisaine kasvulle, aivoille, ihon hyvinvoinnille ja immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Se parantaa vastustuskykyä ja auttaa vastustamaan infektioita.

Kuvaus

Sinkki toimii solujen välisen kommunikaation välittäjäaineena ja säätelee 300 entsyymin toimintaa. Sinkki ohjaa lihaksen supistusmiskykyä ja on välttämätöntä rasva-, hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihdunnalle. Hormonitoiminnan säätelyssä sinkki vaikuttaa muun muassa sukupuoli- ja kilpirauhashormoneihin sekä insuliinin tuotantoon. Sitä tarvitaan myös testosteronin tuotannon ylläpidossa.

Sinkin tärkeimpiä lähteitä ravinnossa ovat eläinkunnan tuotteet liha, kala, maksa ja munuainen sekä täysjyvävilja. Sinkin puutetta voivat aiheuttaa erityisesti vanhuksilla imeytymishäiriöt sekä runsas hikoilu, alkoholin käyttö, lääkkeet ja diabetes. Sinkin liikasaanti voi johtaa vastustuskyvyn heikkenemiseen ja anemiaan. Yliannostuksen oireita saattaa ilmetä, jos sinkkiä nautitaan 150-450 mg päivässä.

Hyvän Olon Sinkkisitraatti on luotettava kotimainen avainlipputuote. Vahva ja hyvin imeytyvä sinkkisitraatti sopii päivittäiseen käyttöön naisille ja miehille, kasvaville nuorille, vanhuksille, toipilaille, kuntoilijoille ja vegaaneille.

Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti sisältää sinkkiä 30 mg (300 %*)

*) vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko 120 tablettia

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.