Ale!

Lacto Seven Chew, 50 tabl. (Vitabalans)

11,90 

10 varastossa

Ravintolisä. Ksylitoli-maitohappobakteeri-D3-vitamiini-purutabletti.

 

Tuotetunnus (SKU): 100444-2 Osastot: , , ,

Kuvaus

Ravintolisä. Ksylitoli-maitohappobakteeri-D3-vitamiini-purutabletti.

LACTO SEVEN CHEW -purutabletissa on seitsemän erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus– ja Bifidobacterium-kantoja) ja D3-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä. Makuna on mansikka-vadelma, joka maistuu koko perheelle. Tabletti on makeutettu ksylitolilla.

Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus
Lacto Sevenin maitohappobakteereilla on erityinen Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi peptidi-hiilihydraattiseos. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja ne säilyvät elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään ja lisääntyvät.

KÄYTTÖ

Käytä Lacto Seven Chew -tabletteja päivittäin tai kuuriluontoisesti. Mansikka-vadelman makuinen purutabletti sopii koko perheelle.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tableteissa voi näkyä pieniä oranssivivahteisia tai ruskeita pilkkuja, mikä on täysin normaalia tuotteelle. Pilkut johtuvat valmisteessa olevasta askorbiinihaposta.

ANNOSTUS

Aikuisille 1–2 tablettia päivässä.
Yli 1-vuotiaille lapsille 1 tabletti päivässä.

Tabletit pureskellaan tai imeskellään.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1–2 tablettia sisältää:

1-2 × 109 (miljardia) cfu elävää maitohappobakteeria*
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

D3-vitamiinia 2–4 μg (40-80 %**)

*valmistushetkellä
**vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli), maitohappobakteerivalmiste [maltodekstriini, antioksidantti (askorbiinihappo)], täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mansikka- ja vadelma-aromit, kolekalsiferoli.

Sisältää pieniä jäämiä maidosta ja soijasta.

Ingredienser
Sötningsmedel (xylitol), mjölksyrebakteriepreparat [maltodekstrin, antioxidant (askorbinsyra)], fyllnadsmedel (hydroxypropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), jordgubb-hallon aromer, kolecalciferol.

Innehåller små rester av mjölk och soja.

PAKKAUSKOOT

50 tablettia

Valmistettu Suomessa.