Ale!

Leader Performance EAA+BCAA Orange 250g

16,99 

5 varastossa

Haaraketjuisiin aminohappoihin, eli BCAA:hin, kuuluvat L-leusiini, L-isoleusiini, sekä L-valiini. Aminohapot ovat proteiinien rakennusosia.

P.e. PVM. 30.7.2025.

Tuotetunnus (SKU): 101731-1-1-1-1-1 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Haaraketjuisiin aminohappoihin, eli BCAA:hin, kuuluvat L-leusiini, L-isoleusiini, sekä L-valiini. Aminohapot ovat proteiinien rakennusosia. Nimitys BCAA tulee englannin kielestä, Branched Chain Amino Acids.

 

BCAA:t toimivat energialähteenä ja säästävät lihasmassaa suorituksessa. Hiukan yksinkertaistettuna; jos raskaan tai pitkäkestoisen suorituksen aikana verenkierrossa ei ole tarjolla riittävästi haaraketjuisia aminohappoja, niiden purkaminen lihaksista lisääntyy. Tähän perustuu suurelta osin ajatus haaraketjuisten aminohappojen edullisesta vaikutuksesta palautumiseen raskaasta harjoittelusta ja kestävyyssuoritukseen.

 

Leader Performance BCAA-aminohappojuomajauhe on raikkaan appelsiinin makuinen, jossa haaraketjuisten aminohappojen lisäksi mukana myös L-glutamiinia.
Tuotetta voi nauttia veteen tai muuhun nesteeseen sekoitettuna.

Ei lisättyä sokeria.

Ainesosat: Aminohapot* (L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi),
appelsiinimehujauhe (1,7 %), sitrusaromi, makeutusaine (sukraloosi), väri (riboflaviini). *Aminohapot, alkuperä: muu kuin EU.

Käyttöohje: Vuorokausiannos 9,5 g (n.4tl) sekoitetaan 2 dl:aan kylmää vettä esimerkiksi shakerissä tai juomapullossa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintolisä. Makeutettu sukraloosilla.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.