Natura Media (Biosorin) Vahva Magnesium-Sinkki, 120 kaps.

11,95 

10 varastossa

Biosorin Magnesium Sinkki on yhdistelmävalmiste, josta saat sekä magnesiumin että sinkin hyödyt samassa kasviperäisessä kapselissa.

P.e. PVM. 12/2026.

Kuvaus

SINKKI JA MAGNESIUM SAMASSA KAPSELISSA!

Biosorin Magnesium Sinkki on yhdistelmävalmiste, josta saat sekä magnesiumin että sinkin hyödyt samassa kasviperäisessä kapselissa. Magnesium ja sinkki toimivat samankaltaisilla vaikutusalueilla, joten niiden yhteiskäyttö lisää molemmista mineraaleista saatavaa hyötyä.

Magnesium ja sinkki osallistuvat kehossa mm. normaaliin aineenvaihduntaan, proteiinisynteesiin, solujen jakautumisprosessiin ja aivojen normaaliin toimintaan. Lisäksi sinkki on tärkeää hiusten, kynsien, ihon ja luuston normaalina pysymiselle.

Biosorin Magnesium Sinkki sisältää 270 mg hyvin imeytyvää, luonnollista magnesiumoksidia ja 22 mg sinkkiä pikoliinihappoon sitoutuneessa luonnollisessa muodossa.

 

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:
Sinkkiä 22 mg
Magnesiumia 270 mg

Huomioi, että yli 250 mg magnesiumia päivässä voi aiheuttaa lievää laksatiivista vaikutusta.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Magnesiumoksidi on magnesiumin luonnollinen muoto. Biosorin Magnesium 400 -kapseleissa magnesium on jauheena kasviaineista valmistetun kapselin sisällä. Kapseli hajoaa nopeasti vatsassa ja näin elimistö pystyy käyttämään kapselin sisältämän magnesiumin parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen.