Ale!

Panox Original, 60 tabl. (Via Naturale)

19,90 

Varasto loppu

Kotimainen potenssivalmiste Panox tuo tyydytystä seksielämään. Tuote on kehitetty miehen seksielämän parantamiseksi ja on 100 % luontainen ja suomalainen valmiste.

L-arginiini-yrtti-sinkkitabletti, ravintolisä.

P.e. PVM. 28.2.2026.

Kuvaus

Miehen seksuaaliseen hyvinvointiin. (***)

Ravintolisän sisältämä (***) sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina

Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.

Annostus: Aikuisille miehille 2 tablettia vuorokaudessa. Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla säännöllisesti päivittäin 2 tablettia päivässä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 viikon säännöllisen käytön myötä. Valmiste sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

L-arginiini HCL*, täyteaineet (E462, E463, E1201), macajuuriuute*, ginsenglehti- ja juuriuute*, pintakäsittelyaineet (E464, E504, E1200, E553b, MCT-öljy (kookospähkinän keskipitkiä rasvahappoja)), emulgointiaineet (E470b, E551), sinkkioksidi**, väriaineet (E131).

Alkuperä: *muu kuin EU; ** EU / muu kuin EU.

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

L-arginiinia 890 mg
Sinkkiä         24 mg (240 %*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.

Pakkauskoko. 60 tabl

Valmistettu Suomessa

Saatat myös pitää...

  • Ale!

    KP 2000 Total 60 tabl. (Bioteekki)

    16,95  KP 2000 Total on tasapainoinen, nopeavaikutteinen ja tehokas koostumus seksuaalisen suorituskyvyn ylläpitoon sekä miehiseen...Lisää ostoskoriin