Professorin Sinkki, 250 tabl. (Vitabalans)

9,50 

10 varastossa

Sinkillä on lukuisia tärkeitä terveysvaikutuksia. Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkkiä tarvitaan kasvuun ja kehitykseen sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Tuotetunnus (SKU): 102741 Osastot: , ,

Kuvaus

Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina.

Sinkillä on lukuisia terveysvaikutuksia
Sinkki on tärkeä proteiinien, rasvojen rakentamisessa ja niiden rakenteen ylläpitäjänä, sillä se edistää normaalia proteiinien muodostusta ja rasvahappo- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Se on osallisena myös vitamiinien aineenvaihdunnassa (edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa), sukupuolihormonien tuottamisessa ja erityksessä (edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä).

Sinkkiä tarvitaan kasvuun (osallistuu solujen jakautumisprosessiin) ja kehitykseen (edistää kognitiivista, tiedollista toimintaa) sekä vastustuskyvyn ylläpitoon (edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa).

Tiesitkö, että ravinnon runsas kuitupitoisuus vaikuttaa heikentävästi ravinnon sinkin imeytymiseen, eläinproteiini sen sijaan parantaa sinkin imeytymistä.

Riittoisa 250 tabletin pakkaus.

Ei sisällä sokeria, laktoosia tai gluteenia.

Annostus:
1 tabletti päivässä.

Vaikuttavat aineet:
Sinkki 15 mg

Ainesosat:
Sinkkiglukonaatti
Täyteaineet: maissitärkkelys, mikrokiteinen selluloosa
Kosteudensäilyttäjä:glyseroli
Kosteudensäilyttäjä: piioksidi