Ale!

Puhdistamo Superfood OptiMSM, 250 g (125 annosta)

9,90 

8 varastossa

Markkinoiden puhtain ja tutkituin MSM-hiutalejauhe. Jauhe on helppo lisätä vaikka veden tai smoothien joukkoon. OptiMSM-ravintoaineella on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho tarvitsee sitä terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan takaamiseksi sekä oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi.

Kuvaus

OptiMSM-ravintoaineella on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho tarvitsee sitä terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan takaamiseksi, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi sekä hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton, valkoinen, kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. MSM auttaa kehoamme energian tuotannossa ja erilaisten tukikudosten rakentumisessa (esim. hiukset, luut, kynnet ja nivelet).

Aikaisemmin saimme rikkiä enemmän ravinnostamme, mutta ruoan varastointi, ruoanvalmistustavat, kuivatus, säilöntä sekä säilöntäaineet ovat vähentäneet ravintomme rikkipitoisuutta. Rikki toimii keskeisessä roolissa tukikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa.

Puhdistamon OptiMSM-jauhe koostuu 100% puhtaasta ja korkealaatuisesta, maustamattomasta MSM:stä. OptiMSM-jauheen optimaalinen puhtaus saavutetaan ja varmistetaan monivaiheisella tislauksella.

Käyttöohje:
Aloita käyttö lisäämällä puhtaaseen veteen puoli teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina yhteen ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinipitoisten ruokien käyttö MSM:n yhteydessä nostaa MSM:n tehoa.

 

Ainesosat / Ingredienser: 100 % Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®) / 100 % Metylsulfonylmetan (OptiMSM®)

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 2–6 g (½ tl–1 ½ tl) /  2–6 g (½ tsk–1 ½ tsk)

Säilytys / Förvaring: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. 

Pääainesosan alkuperämaa / Huvudingrediendens ursprungsland: USA

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Ravintosisältö:
Energiaa 0 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraatteja 0 g
Rasvaa 0 g