Puhdistamo Superfood Spirulinatabletti Luomu 100 g

14,50 

3 varastossa

Spirulina muodostaa kaikista maailman organismeista tehokkaimmin proteiineja ja tästä syystä se on ehkäpä maailman rikkain proteiinin lähde. Lisäksi spirulina sisältää valtavan määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja, vitamiineja ja GLA:ta. Luomutuote.

P.e. PVM. 25.4.2025.

Kuvaus

Puhdistamo Luomu Spirulina muodostaa kaikista maailman organismeista tehokkaimmin proteiineja ja tästä syystä se on ehkäpä maailman rikkain proteiinin lähde.
Spirulina on yksi niistä levistä, joita on ollut maapallolla pitempään kuin mitään muuta elämää. Nämä levälajit ovat ”villiruokaa” parhaimmillaan ja erittäin ravintopitoisia.

Spirulina sisältää:
» 2300 % enemmän rautaa kuin pinaatissa
» 3900 % enemmän beetakaroteenia kuin porkkanassa
» 300 % enemmän kalsiumia kuin maidossa
» 375 % enemmän proteiinia kuin lihassa tai tofussa
» Fytoravinteita 31 kertaa enemmän kuin mustikassa

Spirulina on täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita. Spirulina muodostaa kaikista maailman organismeista tehokkaimmin proteiineja ja se sisältää 65-71 % hyödynnettävässä muodossa olevaa proteiinia. Tämä tekee siitä ehkäpä maailman rikkaimman proteiininlähteen.

Spirulina sisältää valtavan määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja, muun muassa seleeniä, kalsiumia, rikkiä. Spirulina sisältää runsaasti rikkipitoisia aminohappoja (metioniini, kysteiini) sekä harvinaista fykosyaniini -nimistä polypeptidiä.

Spirulina sisältää runsaasti varsinkin B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B6), sekä beetakaroteenia ja K-vitamiinia. Suurin osa merilevistä sisältää huomattavan suuria määriä välttämättömiä rasvahappoja. Nämä ainesosat ovat tärkeitä lähes kaikkien kehon mekanismien opimaalisen toiminnan kannalta.

Spirulinaa pidetään äidinmaidon jälkeen parhaana lähteenä gamma-linoleenihapolle (GLA). Ihmisille jotka eivät ole koskaan saaneet äidinmaitoa, suositellaan 150-350 g GLA:ta. 2 rkl spirulinaa sisältää 131 mg GLA:ta.

Tiesitkö, että aikoinaan maapallon ilmakehä oli huomattavasti ohuempi ja kasvit suojautuivat useammin sinertävillä väreillä aurinkoa vastaan. Kun nautimme spirulinaa, suojelee sinivihreä pigmentti kehoamme UV-säteilyltä aina solutasolla asti.

100 g pakkaus sisältää 200 spirulinatablettia.

Käyttö:
Syö sellaisenaan. Jos pidät mausta, niin pureskele – koostumus on ruokaisa. Vinkki:
Muista harjata hampaat spirulinatablettien syömisen jälkeen.


Puhdistamo Spirulinatablettien ravintosisältö / 100g:
Energiaa – 333 kcal
Proteiinia – 67 g
Hiilihydraatteja – 16 g
Rasvaa – 5 g
Rautaa – 217 mg
Magnesium – 500 mg
Jodi – 0,5 mg
Kalium – 2000 mg
Seleeni – 30 µg
GLA – 1067 mg
K-vitamiini – 2000 µg
Beetakaroteeni – 375 mg

Ainesosat:
Spirulina