Redasin® 120 tabl. (Hankintatukku)

24,90 

Varasto loppu

Redasin on ravitsemuksellinen tuki sydämen ja verisuonten hyvinvointiin sekä energian tuotantoon. Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6- ja B12-vitamiinia.

Kuvaus

Redasin on ravitsemuksellinen tuki sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Hallitse kolesterolia ja vaikuta pahaan LDL-kolesteroliin! • Sydämen ja verisuonten hyvinvointiin • Energian tuotantoon • Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6- ja B12-vitamiinia. Redasin sisältää punariisiä ja sydämelle tärkeää ubikinonia, joka on tärkeä sydämen toiminnalle sekä energian tuotannolle. Se vaikuttaa suoraan solujen energian tuotantoon. Redasin sisältää myös kolmen B-vitamiinin yhdistelmän, joka auttaa alentamaan elimistön haitallisen korkeaa homokysteiinitasoa sydämen hyväksi.

Punariisi – ubikinoni – B-vitamiinivalmiste. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Annostus: 2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: Punariisiä 998 mg Ubikinonia 20 mg B12-vitamiinia 3 µg (120 %*) B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %*) Foolihappoa 300 µg (150 %*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Huomioitavaa: Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltänne punariisivalmisteen yhteensopivuus käyttämienne reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä.