Ale!

RedRiz + Q10 – Punariisi-Q10, 60 tabl.

9,95 

2 varastossa

Vahva punariisi-vitamiinivalmiste, jossa on mukana myös soluille tärkeä ubikinoni Q10.

Pakkauskoko 60 tablettia.

P.e. PVM. 4/2025.

Kuvaus

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä, suojattuna kosteudelta.

Ainesosat

Punariisijauhe (Monascus purpureus -fermentoitua riisiä), täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, E341 ja E468, ubikinoni-/koentsyymi Q10 -jauhe, paakkuuntumisenestoaine: E551, pintakäsittelyaineet: E470b, E464, E1521 ja E463.

Ravintosisältö

VUOROKAUSIANNOS 1 TABLETTI SISÄLTÄÄ:
Punariisi 133,5 mg,
josta monakoliini-K:ta 2 mg
Koentsyymi Q10 5 mg

Mitä on ubikinoni?

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on yhdiste, jota esiintyy ihmisen elimistössä kaikissa soluissa. Ubikinoni osallistuu mm. solujen energian tuotantoon ja tärkeä erityisesti kehon suurille ja paljon työtä tekeville lihaksille.

Käyttöohje

Aikuisille 1 tabletti päivässä. Tabletti suositellaan otettavaksi lounaan jälkeen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote ei sovi raskaana oleville ja imettäville, maksa- tai munuaissairauksista kärsiville henkilöille eikä hiiva-allergikoille. Ei alle 18-vuotiaille lapsille, yli 70-vuotiaille eikä henkilöille, joille statiinien käyttö ei sovellu. Keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käytön aloitusta mikäli sinulla on ongelmia maksan, munuaisten tai lihasten toiminnassa tai muita terveyteen liittyviä ongelmia.
Punariisivalmistetta ei pidä käyttää samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen tai muiden punariisivalmisteiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisikuurin aikana.