Scholl Pharma Tehovoide kovettumille 7 päivää

7,90 

Varasto loppu

Kovettumavoide, joka tekee ihosta huomattavasti pehmeämmän jo seitsemässä päivässä. Voide on tarkoitettu erityisesti suurempiin ongelma-alueisiin, kuten kantapäähän ja päkiään. Pitkäaikainen paine tai kitka, kuten huonosti sopivat kengät voivat aiheuttaa kovettumia.

Tuotetunnus (SKU): 102260-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Scholl Pharma Tehovoide kovettumille 7 päivää

Karbamidi kosteuttaa ihoa perusteellisesti Sisältää 18 % karbamidia, joka tunkeutuu syvälle ihoon, sitoo kosteutta ja kosteuttaa kovettunutta ihoa. Perusteellisesti kosteutetun kovettuneen ihon saa poistettua helposti päivittäisen pesun yhteydessä. Auringonkukkaöljy pehmentää Pehmentää ja siloittaa ihoa pitkäkestoisesti. Defensil antaa luonnollista pehmeyttä Defensil (Cardiospermum Halicacabum/rakkoköynnösuute) on luonnollinen pehmentävä ainesosa. Se auttaa kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa palautumaan ennalleen. Glyseriini sitoo kosteutta Glyseriini on kosteutta sitova ainesosa, joka auttaa orvaskedessä soluja vetämään puoleensa kosteutta ja säilömään sitä. Imeytyy nopeasti Nopea ja yksinkertainen käyttää. Sukat voi pukea jalkaan heti levityksen jälkeen.

Ainesosat

Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract, Decyl Oleate, Glycerin, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Steareth-21, Salicylic acid, Prunus Persica Kernel Oil, Tartaric Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic acid, Allantoin, Xanthan Gum, Parfum