Ale!

Silicea vatsa-suolistogeeli, piigeeli, 500ml

12,90 

Varasto loppu

Puhtaasti mineraalinen piigeeli äkillisten sekä kroonisten vatsan ja suoliston ongelmien hoitoon, joihin liittyy vatsakipuja, pahoinvointia, oksentelua, ilmavaivoja, ripulia ja närästystä. Myös ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon. Sopii myös lapsille. Lisäaineeton & säilöntäaineeton.

Tuotetunnus (SKU): 100361-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Suun kautta nautittava Silicea vatsa-suolistogeeli on lääkinnällinen laite akuuttien sekä kroonisten vatsa- ja suolisto-ongelmien hoitoon ja oireisiin joihin liittyy: vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ilmavaivat, ripuli, närästys. Vatsan ja suoliston sairaudet johtuvat usein maha-suolikanavaan joutuneista taudinaiheuttajista ja niiden erittämistä myrkyistä. Silicea Vatsa-suolistogeeli taltuttaa akuutit vatsavaivat sitomalla taudinaiheuttajat ja niiden erittämät myrkyt puhtaasti fysikaalisella tavalla.

Silicea Vatsa-suolistogeeliä voidaan käyttää myös ärtyvän suolen oireyhtymään.

Silicea Vatsa-Suolistogeelin voi ottaa sellaisenaan tai veteen sekoitettuna aterioiden välissä. Lisä- ja säilöntäaineeton.

Sopii lapsille ja aikuisille.

Käyttöohje:

Akuutteihin oireisiin: Lapsille ja aikuisille 3-5 x päivässä 2 mittalusikallista (15ml) aterioiden välissä. Akuuttien oireiden laannuttua valmisteen käyttöä voidaan jatkaa vielä muutamia päiviä annostuksella 3 x päivässä 1 mittalusikka (15ml). Geelin voi nauttia sellaisenaan tai veteen sekoitettuna.

Kroonisiin oireisiin: Aikuisille 3 x päivässä 1 mittalusikka (15ml) sellaisenaan tai veteen sekoitettuna, aterioiden välissä. Kroonisiin oireisiin valmistetta voi käyttää 6 viikon ajan: oireiden pitäisi helpottua 3 viikon käytön jälkeen.

Säilytys: Älä säilytä yli 25°C lämpötilassa, suojaa jäätymiseltä. Säilytä pullo avaamisen jälkeen jääkaapissa 4-8°C lämpötilassa ja käytä 4 viikon kuluessa.

Ainesosat

Vaikuttava aine: 100 ml geeliä sisältää 100 ml piigeeliä (piihappogeeliä), jossa on 3,5 g piidioksidia.

Erityisohjeita: Noudata pakkausselostetta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko Silicea vatsa-suolistogeeli 500ml pakkaus

 

Silicea vatsa-suolistogeeli on CE-merkitty lääkinnällinen laite.