Soria Natural Lakritsijuuriuute, 50 ml

12,50 

7 varastossa

Soria Natural lakritsinjuuriuute – apua liikahappoisuuteen ja ilmavaivoihin. Uute on alkoholiton. Laadukkaissa Soria Natural -uutteissa on vaikuttavien aineiden pitoisuudet vakioitu, millä varmistetaan tuotteiden tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta. Kasvit viljellään korkeita standardeja noudattaen ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Tuotetunnus (SKU): 103582 Osastot: , , ,

Kuvaus

Apua liikahappoisuuteen ja ilmavaivoihin.

Annostus:
1 ml kolme kertaa päivässä. Yksi pipetillinen sisältää yhden annoksen (1 ml).

Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa!

Ne ovat alkoholittomia ja vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu, jolla varmistetaan tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta.

Kasvit viljellään korkeita standardeja noudattaen ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Uutteiden XXI-koostumus tuo kasviuutteiden valmistuksen uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa

  • nopean imeytyvyyden
  • pitkän vaikutusajan
  • pienemmän annostuksen
  • vakioidun pitoisuuden jokaisessa tuotteessa

Uutteissa käytettävät syklodekstriinit ovat rengasmaisia, gmo-vapaasta maissista saatuja sokerimolekyylejä, joiden keskelle kasvien vaikuttavat aineet hakeutuvat.
Tämä aikaansaa näiden hyödyllisten yhdisteiden paremman imeytyvyyden ja tehokkaamman, sekä pitkäkestoisemman vaikutuksen. Koostumus myös kestää hyvin vatsahappoja.

 

Ainesosat: Kosteudensäilyttäjä: glyseroli, vesi, lyofilisoitu lakritsinjuuriuute (Glycyrrhiza glabra L., juuri), gamma-syklodekstriinit, alfa-syklodekstriinit. ALKOHOLITON.

Vaikuttava päiväannos (E.D.S.)* ilmaisee aktiiviaineiden suositeltavan keskimääräisen vuorokausiannoksen tehokkaan vaikutuksen saamiseksi. 1 ml sisältää: Glykyrritsiini 6 mg / ml; 18 mg / 3 ml (E.D.S.).

Valmistettu Espanjassa. Maahantuoja Natura Media.

Ravistettava ennen käyttöä.