Ale!

Soria Natural voikukka uute, 50 ml

11,50 

4 varastossa

Voikukanjuuriuutetta on perinteisesti käytetty, kun ongelmana on ollut ummetus tai ruoansulatusvaivat, ilmavaivat, maksa- ja sappivaivat. Teenä nautittuna tai kylpyveteen lisättynä sitä on käytetty munuais- ja virtsatievaivoihin, kroonisiin reumaattisiin vaivoihin, kihtiin, ihottumiin, selluliittiin ja epäpuhtaaseen ihoon.

Tuotetunnus (SKU): 103568 Osastot: , , ,

Kuvaus

Voikukka on ehkä paras puhdistavista yrteistä, sillä sen vaikutus kohdistuu monipuolisesti maksaan, munuaisiin ja ihoon. Se vahvistaa ja virkistää kehoa. Voikukan lehdet lisäävät virtsaneritystä, mutta sen juuri tehoaa paremmin maksaan. Voikukan maksan toimintaa parantava ja diureettinen vaikutus poistaa turvotusta ja verenpainetta kohottavaa natriumia ja kloridia.

Keväiseksi vahvistavaksi ja puhdistavaksi teekuuriksi suositellaan kupillista kahdesti päivässä jopa 4–6 viikkoa. Voikukka sopii erityisesti ruoansulatusvaivoihin, täyteyden tunteeseen, ilmavaivoihin, ummetukseen, maksa- ja sappivaivoihin sekä laihdutukseen. Teenä nautittuna ja kylpyveteen lisättynä se auttaa munuais- ja virtsatievaivoihin, kroonisiin reumaattisiin vaivoihin, kihtiin, ihottumiin, selluliittiin ja epäpuhtaaseen ihoon.

Yksi pipetillinen on yksi annos (1ml).

Soria Natural-uutteet

edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa! Ne ovat alkoholittomia ja vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu, jolla varmistetaan tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta.

Kasvit viljellään korkeita standardeja noudattaen ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Uutteiden XXI-koostumus tuo kasviuutteiden valmistuksen uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa

  • nopean imeytyvyyden
  • pitkän vaikutusajan
  • pienemmän annostuksen
  • vakioidun pitoisuuden jokaisessa tuotteessa

Uutteissa käytettävät syklodekstriinit ovat rengasmaisia, gmo-vapaasta maissista saatuja sokerimolekyylejä, joiden keskelle kasvien vaikuttavat aineet hakeutuvat.
Tämä aikaansaa näiden hyödyllisten yhdisteiden paremman imeytyvyyden ja tehokkaamman, sekä pitkäkestoisemman vaikutuksen. Koostumus myös kestää hyvin vatsahappoja.

Maahantuoja: Natura Media Oy, Raisio Valmistaja: Soria Natural, Espanja.

Ainesosat: Kosteudensäilyttäjä: glyseroli, vesi, lyofilisoitu voikukan juuriuute (Taraxacum officinale Weber, juuri), gamma-syklodekstriinit, alfa-syklodekstriinit. ALKOHOLITON.

Uute on pakattu lasipulloon. Sisältää pipetin.