Ale!

Suolapiippu®

52,90 

1 varastossa

Suolapiipun avulla voit nauttia suolaterapiasta missä ja milloin tahansa. Sisäänhengitettävät, mikroskooppiset suolakiteet puhdistavat ja huoltavat hengityselimiä.

Tuotetunnus (SKU): 100805 Osastot: ,

Kuvaus

Ilma, jota hengitämme, on täynnä epäterveellisiä pienhiukkasia. Kuten vaatteemme, hiuksemme tai ihomme, myös hengitystiemme kaipaavat puhdistusta.

Suolapiipun avulla voit nauttia suolaterapiasta missä ja milloin tahansa. Sisäänhengitettävät, mikroskooppiset suolakiteet puhdistavat ja huoltavat hengityselimiä. Muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä voidaan lievittää hengityselinvaivoja ja ennaltaehkäistä niitä.

Suolapiippu vaikuttaa suotuisasti:
– Siitepöly ja muihin allergioihin
– Hengitysteiden tukkoisuuteen, nuhaan
– Hengitysilman epäpuhtauksiin
– Tupakoinnin lieveilmiöihin (hengitystieongelmat)

Suolapiippu® on patentoitu väline, jonka avulla voit nauttia suolakideterapian avusta aikaan ja paikkaan katsomatta. Keraaminen suodatin sisältää suolakristalleja Euroopan suosituimmista terveysluolista.

Käyttöikä jopa 3 vuotta. Muutaman minuutin käyttö päivässä riittää, sopii jatkuvaan käyttöön.

Käyttöohje:
Aukkoa suussa pitäen hengitetään tavallisella tehokkuudella sisään, ulos hengitetään nenästä. Liian tehokas hengitys on turhaa ja vältettävää.

Huomioitavaa:
Puhdistusprosessin alkamisen jälkeen vanhat epäpuhtaudet poistuvat yskimällä ja nenän vuodolla.

Puhdistus:
Suolapiippu on valmistettu kivikeramiikasta. Pinta on lasitettu, joten puhtaanapito on helppo hoitaa kostealla pyyhkimällä.

Seos sisältää:
natriumkloridia (NaCl) 98,7 %, kalsiumsulfaattia (CaSO4) 0,1 %, kalsiumkloridia (CaCl2) 0,13 %, magnesiumkloridia (MgCl) 0,028 %, rautaa (Fe2O3) 0.00056 %, sekä pieniä määriä kaliumia (K), jodia (I) ja bromia (Br)
Koska kyseessä on luonnontuote, pitoisuudet saattavat hieman vaihdella. Pitoisuudet ovat valmistajan ilmoittamia.