Urtekram No Perfume Baby All-over Wash Suihkusaippua Luomu, 250 ml

4,90 

Varasto loppu

Lapsien ja vauvojen suihkusaippua hellään ihonhoitoon. Voit käyttää suihkusaippuua niin hiusten kuin ihon pesuun. Aloe vera ja glyseroli suojaavat vauvan herkkää ihoa. Lempeät kuplat eivät myöskään kirvele lapsen silmissä.

Tuotetunnus (SKU): 101386 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lapsien ja vauvojen suihkusaippua hellään ihonhoitoon. Voit käyttää suihkusaippuua niin hiusten kuin ihon pesuun. Aloe vera ja glyseroli suojaavat vauvan herkkää ihoa. Lempeät kuplat eivät myöskään kirvele lapsen silmissä. Hellävarainen ja hajusteeton suihkusaippua hoitaa vauvasi herkkää ihoa. Tuote on ainesosiltaan 100 % luomutuote. 10 % tuotteen ainesosista on viljelty ”Organic Farming” -sertifikaatin mukaan, jossa huomioidaan luonnon monimuotoisuus, ympäristötasapaino ja kestävä kehitys.

Urtekram on ECOCERT- ja COSMOS ORGANIC -sertifioitu luonnon raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkasarja (luomutuote). Ei sisällä ympäristöä kuormittavia väri- tai säilöntäaineita, parabeeneja tai muita synteettisiä hajuaineita. Ei sisällä petrokemian tuotteita, hormonaalisia haitta-aineita eikä tuotteita ole testattu eläinkokein viitaten Human Cosmetic Standardiin (www.eceae.org). Ainesosat: Vesi, kasviperäiset emulgointi- ja stabilointiaineet, aloe vera*, glyseroli*, suola*, sitruunahappo*. * = Luomu. ** = Valmistettu luomuraaka-aineista.