Ale!

Vida Sitrushedelmäinen Elektrolyyttijauhe 240 g

9,95 

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100157-2-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Raikas Vidan sitrushedelmäinen elektrolyyttijauhe sopii nesteytyksen tueksi kuumana kesäpäivänä, saunoessa tai aina kun kuntoilemme, hikoilemme sekä ikääntyneille. Sopii tukemaan myös VLCD & LCD ruokavaliota. Täydellinen tuote varmistamaan riittävä elektrolyyttien päivittäinen saanti. Helppo nauttia veden tai mehun kera. Valmisteen natrium on peräisin maineikkaasta, luonnollisesta ja mineraalirikkaasta Guérande merisuolasta. Suomessa valmistettu sertifioidun laadunvalvonnan alla.

 

  • Nesteytyksen yhteydessä
  • Hedelmäinen maku
  • Elektrolyyttien lisäksi guérande -merisuolaa ja C-vitamiinia

 

Laktoositon.

 

 

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Ainesosat: Merisuola (Guérande), happamuudensäätöaineet (omena-, ja sitruunahappo), kaliumsitraatti, sitruunahapon magnesiumsuolat, C-vitamiini, aromit, natriumsitraatti, väriaineet (kurkumiini, punajuuriväri), makeutusaine (sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), vähärasvainen kaakaojauhe. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta.

 

Annostus: Vuorokausiannos on kaksi annosta. Yksi annos 3 g (1 tl) sekoitetaan 3 dl:an kylmää vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.