Ale!

Vida Ubikinoni Q10 150mg, 30 kaps.

13,90 

8 varastossa

Kotimainen ja helposti nieltävä ubikinoni. Ubikinonia tarvitaan soluenergian tuotantoon ja erityisen tärkeä se on paljon energiaa vaativalle sydänlihakselle. Ubikinoni on kehon tärkeimpiä energian tuottajia.

P.e. PVM. 30.6.2026.

Kuvaus

Vida Ubikinonista hyötyvät erityisesti iäkkäät ihmiset ja urheilijat. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on elimistön itse tuottama rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Ubikinonia voidaan ajatella elimistön omana energialähteenä, sillä Ubikinonilla on tärkeä merkitys erityisesti lihassolujen energian tuotannossa.

  • Pieni helposti nieltävä öljykapseli
  • Energiaa elämään
  • Ikääntyville ja aktiiviliikkujille

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.

 

Ubikinonia (Koentsyymi Q10) sisältävä ravintolisä.

 

Ainesosat: Auringonkukkaöljy, ubikinoni (Koentsyymi Q 10, alkuperä: muu kuin EU), liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (sokerikulööri).

 

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

Vida Ubikinoni Q10 on 100% luonnollinen. Se on valmistettu soluviljelmästä fermentoimalla glukoosia, joka on eristetty maissitärkkelyksestä.

 

Vida Ubikinoni Q10 ei sisällä Cis-isomeeria, eikä Q₇,Q₈,Q₉ e Q₁₁ia. Nämä on tarkistettu jokaisesta erästä. Lisäksi jokaisen erän yhteydessä tarkistetaan, että Ubikinoni ei sisällä seuraavia epäpuhtauksia: torjunta-aineet, liuottimia, mikrobit, PAH yhdisteet, aflatoksiinit, allergeenit.