Vitabalans C-vita Strong 1000 mg, 120 tabl.

8,90 

12 varastossa

Kotimainen erittäin vahva C-vitamiinitabletti.

C-vitamiinia tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa. Lisäksi C-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa ja riittävä C-vitamiininsaanti auttaakin vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini elimistön normaalille energiantuotolle. C-vitamiini tukee myös normaaleja psykologisia toimintoja. C-vitamiinilla on tärkeä rooli myös elimistön tukikudoksen, kollageenin, muodostumisessa verisuonten, luuston, ruston, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Tuotetunnus (SKU): 100768-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

C-Vita Strong 1000 mg

C-vitamiinia tulisi saada ruoasta päivittäin, sillä vesiliukoisena vitamiinina se ei varastoidu elimistöön. Parhaita C-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat hedelmät, marjat ja kasvikset. Niitä kannattaa nauttia päivittäin ja erityisesti tuoreina, sillä vitamiini tuhoutuu herkästi ruoanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta.

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan, ja lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on välttämätön myös kollageenin muodostumiselle verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Käyttö

Ota C-vitamiinitabletti ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä runsaan nestemäärän kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

C-vitamiinia 1000 mg

Ainesosat
L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

Pakkauskoko  120 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Vegaaninen, laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.