Vitabalans C-vita Strong 1000 mg, 120 tabl. (Vitabalans)

8,90 

26 varastossa

Kotimainen erittäin vahva C-vitamiinitabletti.

C-vitamiinia tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa. Lisäksi C-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa ja riittävä C-vitamiininsaanti auttaakin vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini elimistön normaalille energiantuotolle. C-vitamiini tukee myös normaaleja psykologisia toimintoja. C-vitamiinilla on tärkeä rooli myös elimistön tukikudoksen, kollageenin, muodostumisessa verisuonten, luuston, ruston, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

P.e. PVm. 11/2025.

Tuotetunnus (SKU): 100768-1 Osastot: , ,

Kuvaus

C-Vita Strong 1000 mg

C-vitamiinia tulisi saada ruoasta päivittäin, sillä vesiliukoisena vitamiinina se ei varastoidu elimistöön. Parhaita C-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat hedelmät, marjat ja kasvikset. Niitä kannattaa nauttia päivittäin ja erityisesti tuoreina, sillä vitamiini tuhoutuu herkästi ruoanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta.

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan, ja lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on välttämätön myös kollageenin muodostumiselle verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Käyttö

Ota C-vitamiinitabletti ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä runsaan nestemäärän kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

C-vitamiinia 1000 mg

Ainesosat
L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

Pakkauskoko  120 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Vegaaninen, laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.