Vitabalans C-vita+sinkki, 120 tabl.

10,90 

17 varastossa

PITÄÄ VÄSYMYKSEN LOITOLLA

VASTUSTUSKYKYYN

 

C-VITA+SINKKI-imeskelytabletissa on runsaasti C-vitamiinia ja sinkkiä.

C-vitamiini ja sinkki vaikuttavat vastustuskykyyn, sillä ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Elimistön monimutkaisessa immuunijärjestelmässä viruksia ja bakteereita vastaan on valkosoluilla keskeinen merkitys. Valkosoluja on monenlaisia, useat ovat syöjäsoluja, jotka tuhoavat elimistöön joutuneet bakteerit, toiset taas tuottavat vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Valkosolujen C-vitamiinipitoisuus on korkea. Kun valkosolut puolustautuvat bakteereita ja viruksia vastaan, valkosolujen C-vitamiinipitoisuus romahtaa, mutta pitoisuus voidaan palauttaa nauttimalla runsaasti C-vitamiinia noin viikon ajan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini toimii myös antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä, jota aiheuttavat mm. tupakointi, liikunta ja saasteet. Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.

Sinkki vaikuttaa C-vitamiinin tavoin valkosolujen toimintaan, sillä sitä tarvitaan valkosolujen kehittymiseen ja niiden toimintaan. Vähäinen sinkin saanti heikentää vastustuskykyä ja lisää infektioherkkyyttä.

P.e. Pvm. 10/2025.

Tuotetunnus (SKU): 100768 Osastot: , , , ,

Kuvaus

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 imeskelytabletti sisältää:

  • C-vitamiinia 500 mg
  • sinkkiä 15 mg

ERITYISTÄ

Tuote on mansikanmakuinen. Ei sisällä on sokeria, laktoosia, gluteenia, proteiinia. Makeutettu sukraloosilla. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

ANNOSTUS terveyshyödyn saamiseksi

Aikuisille 1 imeskelytabletti  päivässä.

PAKKAUSKOKO
120 tablettia