Bioteekin Super-C 100 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Bioteekin Super-C on erityisen vahva C-vitamiini. Sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä (500 mg), jonka rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.
Bioteekin Super-C, erityisen vahva C-vitamiini! Sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jonka rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti ja sitä tarvitaan monien entsyymien toimintaan sekä parantamaan raudan imeytymistä. Myös kollageenin (proteiini) muodostukselle ja immuunipuolustukselle C-vitamiini on välttämätön. C-vitamiinin tarvetta lisäävät tupakointi, sairaudet, toipilaisuus, monet lääkkeet, stressi, runsas liikunta ja ympäristön saasteet. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin. Super-C sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia. Tämä kemiallinen rakenne parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä. Tiesitkö, että unkarilainen professori Albert von Szent-Györgyi Nagyrapolt (1893-1986) keksi C-vitamiinin ja sai tästä hyvästä Nobelin palkinnon vuonna 1937.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Ei eläinperäisiä ainesosia. Vaikuttavat aineet 1 tabl.: C-vitamiini 500 mg Annostus: 1 tabletti päivässä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.