Enzymedica Digest Basic, 90 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 28,90 €
Määrä: kpl
Hellävarainen ja tehokas ruoansulatusentsyymi. Digest Basic entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta elimistössä.
Enzymedica Digest Basic on hellävarainen ja tehokas ruoansulatusapu, jonka entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta elimistössä. Digest Basicin sisältämät luonnolliset entsyymit toimivat erityisesti ruoansulatuksen tukena. Laadukkaat entsyymit pilkkovat proteiinit, hiilihydraatit, rasvat ja kaikki muut ravintoaineet, jotta elimistö voi ne käyttää täydellisesti hyödykseen. Kenelle entsyymit sopivat? Entsyymivalmisteita voivat käyttää kaikki, joilla ruokailuun liittyy ongelmia. Entsyymit pilkkovat ruoan tehokkaasti, jolloin ikäviltä oireilta voi välttyä. Enzymedican entsyymivalmisteet sopivat varsinkin laktoosi-intolerantikoille sekä henkilöille, jotka saattavat saada yliherkkyysoireita muista ruokavalmisteista (mm. punaviini). Myös gluteiiniherkille valmiste sopii hyvin. Tiesitkö, että Enzymedican tuotteet ovat voittaneet useita alan palkintoja muun muassa Yhdysvalloissa. Kun käytät Enzymedican tuotteita, niin voit olla varma että käytät kehittyneimpiä ja tehokkaimpia saatavilla olevia entsyymejä vatsasi parhaaksi.
Hellävarainen, sopii koko perheelle. Helposti nieltävä kapseli. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ovat 100% kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia. Annostus: Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen. Päiväannos (1-3 kaps.) sisältää: Proteaasi 107 - 321 mg Amylaasi 82 - 246 mg Lipaasi 3 - 9 mg Sellulaasi 12 - 36 mg Maltaasi 5 - 15 mg Pektinaasi 6 - 18 mg Ksylanaasi 3 - 9 mg Glukoamylaasi 20 - 60 mg Laktaasi 6 - 18 mg Invertaasi 4 -12 mg Alfagalaktosidaasi 10 - 30 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.