Ale!

A. Vogel Molkosan, 500 ml

13,30 

43 varastossa

Luomumaidosta valmistettu Molkosan on laktoositon heratiiviste, jota on perinteisesti käytetty vatsaa hellivänä juomana. Lisää 1 tl – 1 rkl Molkosania lasilliseen vettä tai mineraalivettä ja saat raikkaan, kalorittoman aamujuoman ja ruokajuoman, joka rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi. Myös aineenvaihdunta tehostuu.

Kuvaus

 • Sisältää runsaasti L+-maitohappoa
 • Laktoositon
 • Valmis juoma on kaloriton

Molkosanissa on runsaasti L+-maitohappoa. Verrattuna muihin, arvostettuihin maitohappoisiin elintarvikkeisiin Molkosanin L+-pitoisuus on omaa luokkaansa. Esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna se on kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5-kertainen!

Valmistus alppimaidosta
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien onnellisten lehmien maidosta. Luonnonvaraisten niittyjen rikas kasvillisuus antaa oman arvokkaan lisänsä alppimaitoon.
Valmistuksessa maidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellävaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessivaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan.

Laktoositon, valmis juoma on kaloriton.

 

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Laktoositon. Valmis juoma on kaloriton.

Annostus:
1 tl – 1 rkl lasilliseen vettä.

Ainesosat:
Maitohappokäynyt heratiiviste, kaliumsitraatti, luontainen aromi. Hellävävaraisesti pastöroitu.

Saatat myös pitää...

 • Soria Natural Senna Yrttitee, 20 x 1,5g

  5,50  Aromaattinen Senna yrttitee edistää suolen toimintaa. Soria Naturalin yrttiteen kasvit tuotetaan omista viljelykasveista. Yrttikasvit...Lue lisää
 • Ale!

  Enzymedica Digest Basic, 30 kaps.

  16,99  Digest Basic™ sisältää joukon tarkasti valittuja entsyymejä, kuten proteaasia, amylaasia ja lipaasia. Thera-blend™ on...Lue lisää