Ale!

Volume 500, 30 kaps.

31,90 

94 varastossa

Volume 500 tuotteella lisäät seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Tuote koostuu erilaisista kasviuutteista ja luonnollisista ravintoaineista ja tulokset voi havaita jo lyhyessäkin ajassa.

P.e. PVM. 1/2027.

Kuvaus

Volume 500 tuotteella lisäät seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Tuote koostuu erilaisista kasviuutteista ja luonnollisista ravintoaineista ja tulokset voi havaita jo lyhyessäkin ajassa.

Tuotteen käyttäjät saavat libidonsa kasvuun, lisäten seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Volume 500 koostuu erilaisista kasviuutteista ja luonnollisista ravintoaineista, jotka antavat sen käyttäjälle erilaisia terveydellisiä etuja, joita voidaan havaita jo lyhyessäkin ajassa.

Volume 500:n avulla huomaat erilaisia vaikutuksia, tärkeimpänä sperman tuotannon lisääntyminen, joka lisää miehen hedelmällisyyttä. Tuote on myös suunniteltu
vähentämään stressiä ja väsymystä, kannustaen seksuaaliseen aktiivisuuteen jopa lisäten sitä.

Erityisesti miesten sukupuolielimille tarkoitettujen ainesosien koostumuksen ansiosta tuote stimuloi seksuaalista halukkuutta ja kasvattaa libidoa. Volume 500 antaa paremman varmuuden seksuaaliseen toimintaan.

Tiesitkö, että Volume 500 -tuotteella on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.

Volume 500 tuotteella lisäät seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Tuote on kehitetty vastaamaan miesten erityistarpeita.

Annostus:
1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö (100 g.) sisältää:
243,7 kcal (1035,7 kJ)
0 g proteiineja
60,9 g hiilihydraatteja
0 g rasvoja

Vuorokausiannos sisältää:
120 mg Tribulus Terrestris
100 mg lakkakääpä
100 mg rakkolevä
95 mg selleri
90 mg parsa
82 mg värisaflori
50 mg kiiviköynnös
50 mg kassikaneli
50 mg inkivääri
50 mg ginseng
50 mg sahapalmu
12 mg sinkkioksidi (120% CDR)

Ainekset:
Tribulus Terrestris hedelmä (Tribulus terrestris L.), sakeuttamisaineet (maltodekstriini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), mikrokiteinen selluloosa(E460i)), lakkakäävän itiö (Ganoderma lucidum), rakkolevä (Fucus vesiculosus L.), sellerin lehti ja varsi (Apium graveolens L.), parsan juuri (Asparagus officinalis L.), värisaflorin kukka (Carthamus tinctorius L.), kiiviköynnöksen hedelmä (Actinidia chinensis), kassiakanelin kuori (Cinnamomum aromaticum Nees), inkiväärin juuri ja varsi (Zingiber officinale Roscoe), ginseng juuri (Panax ginseng C.A. Meyer), sahapalmun hedelmä (Serenoa repens (W. Bartram Small)), sinkkioksidi.