A. Vogel Strath® Yrttihiiva, 750 ml Säästökoko

39,90 

Varasto loppu

Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961 ja se sopii koko perheelle. Se on kuin pullollinen hyvää ravintoa, sisältäen 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa.

Tuotetunnus (SKU): 102864 Osastot: , ,

Kuvaus

Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961. Se on kuin pullollinen hyvää ravintoa, sisältäen 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa.

  • Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa
  •  61 erilaista vitaaliainetta (11 vitamiinia, 20 aminohappoa, 19 hiven- ja kivennäisainetta ja 11 muuta vitaaliainetta)
  •  Edistää kognitiivisia ja normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Sopii koko perheelle
  • Lisäaineeton

Strath on täysin luonnonmukainen tuote ja sen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille.

Tiesitkö, että Strath-tuotteilla on ainutlaatuinen valmistusprosessi. Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (mm. väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.).

Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä vain arvokkaat ravinteet hyvin imeytyvässä muodossa. Myös yrtit hajoavat prosessissa, joten lopputuotteessa ei niitä enää ole havaittavia määriä.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä säilöntäaineita.

Sokeriton.

Annostus:
1- 3 tl (5 – 15 ml) päivässä sellaisenaan tai mehuun sekoitettuna.

Vuorokausiannos sisältää:
4-12 ml yrttihiivaplasmolysaattia.

Ainesosat:
yrttihiivaplasmolysaattia 80%, ohramallasuute (sis. gluteenia), appelsiinisiirappi (sakkaroosi, vesi, appelsiinimehutiiviste), hunaja.