Aboa Medica Aloe Vera Barbadensis 500 Aloetabletit, 60 tabl.

13,50 

Varasto loppu

Lääkealoella on tunnetusti useita tunnettuja terveysvaikutuksia: se lisää hyvien suolistobakteerien toimintaa, estää tulehduksia ja hoitaa ruoansulatuskanavan häiriöitä.

Kuvaus

Lääkeaaloe eli Aloe Vera barbarensis estää tulehduksia ja hoitaa ruoansulatuskanavan häiriöitä. Se lisää hyvien suolistobakteerien toimintaa ja energisyyttä suolistossa.

  • Lisää hyvien suolistobakteerien määrää ja toimintaa suolistossa
  •  Edistää mineraalien imeytymistä suolistosta
  •  Edistää rasva-aineenvaihduntaa
  •  Ihon hyvinvoinnille

Lääkeaaloe lisää hyvien suolistobakteerien toimintaa suolistossa. Tämä tehostaa ruoansulatuskanavan toimintaa ja helpottaa vatsakipuja, ilmavaivoja, turvotusta ja ulostusvaivoja, jotka johtuvat huonosti toimivasta suolistofloorasta. Kun ruuansulatuskanavan kunto paranee, ruoasta saatavien mineraalien imeytyminen ja rasva-aineenvaihto tehostuvat.

Lääkealoe sisältää antrakinoneja, salisyylihappoa, saponiineja, entsyymejä, aminohappoja, sakkarideja, rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

Annostus: 2 tabletti päivässä veden kera. Terapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan. Vruorokausiannos (2 tabl.) sisältää: Aloe Vera L. siccatum pulvis 2:1 500 mg, jonka vastaavuus tuoreeseen aloegeeliin on 1000 mg Ainesosat: Laakeaaloe (Aloe Vera sicc.pulv) 2:1, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), täyteaineet (maissitärkkelys ja mikrokiteinen selluloosa).

HUOM:  Sisältää aloiinia ja siksi ei suositella raskaana oleville.