Aboa Medica Gelee Royale 1000, 60 kaps.

25,90 

Varasto loppu

Kuningatarhyytelö on puhdas luonnontuote, jolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Se on yhteensopiva minkä tahansa muun luontaishoidon kanssa, mutta täydentää erityisesti ravintoaine- ja antioksidanttiterapiaa. Lähes väritön aine on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä.

Tuotetunnus (SKU): 102538 Osastot: ,

Kuvaus

Lähes väritön kuningatarhyytelö on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä.

Aboa Medican Gelée Royale 1000 -kapseleissa käytetty kuningatarhyytelöllä ei ole haitallisia sivuvaikutuksia suositeltujen annostusten mukaan. Se on yhteensopiva minkä tahansa muun luontaishoidon kanssa, mutta täydentää erityisesti ravintoaine- ja antioksidanttiterapiaa.

Ruoka-ainerajoitukset ovat nykyään lisääntyneet, eikä monien ruokavalio välttämättä sisällä kaikkia ihmiskehon tarvitsemia, luontaisesti tärkeitä ravintotekijöitä. Kuningatarhyytelö voi korjata näitä puutteita merkittävästi.

Tiesitkö, että Gelee Royale (kuningatarhyytelö, engl. royal jelly) on aine, jota työmehiläiset erittävät kaikkien mehiläisyhdyskunnan toukkien ravinnoksi. Kuningatarmehiläistä ravitaan gelée royalella koko sen elämän ajan.

Annostus:
1 kapseli päivässä.

Vaikuttavat aineet:
Gelée Royale* 3:1 333,33 mg
*Aboa Medica Gelée Royale 1000 sisältää lyofilisoitua gelée royalea 333,33 mg/kapseli, joka vastaa 1000 mg tuoretta kuningaatarhyytelöä.

Ainesosat:
Lyofilisoitu gelee royale 3:1 (vastaa 1000 mg tuoretta gelee roayalea/kapseli)
Oluthiiva
Liivate (kapseli)
Täyteaineet (kasviperäinen mannitoli ja mikrokiteinen selluloosa).