Ale!

Arthrobalans Plus Kampanjatuote 150 kpl (25% extra)

26,90 

Varasto loppu

Arthrobalans Plus Kampanjatuote 150 kpl (nyt 25% enemmän)

Arthrobalans Plus on suosituin ravintolisämme nivelille! Se sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia

Arthrobalans on kotimainen, nivelten hyvinvoinnin tukemiseen suunniteltu tuoteperhe aikuisten ja ikääntyneiden tarpeisiin. Arthrobalans-tuotteet sisältävät nivelruston proteiinien rakennusaineita sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Kolme tehoainetta yhdessä; – Aktivoivat rustosoluja muodostamaan uutta rustoa, – Vähentävät ruston hajoamista, – Poistavat nivelten jäykkyyttä ja lisäävät niiden liikkuvuutta.

Vaikuttavat aineet: * Glukosamiinisulfaatti, nivelruston rustoproteiinin rakennusaine, * Kondroitiinisulfaatti, glukosamiinista muodostuva ruston rakennusaine, sekä * MSM, välttämätön orgaanisen rikin lähde nivelnesteen ja rustokudoksen muodostamisessa.

 

P.e. PVM. 5/2026.

Tuotetunnus (SKU): 103456 Osastot: , , ,

Kuvaus

Nivelien toimintakykyä parantaa sopivasti niveliä rasittava liikunta. Liikunta ylläpitää ja vahvistaa lihasvoimaa ja laajentaa nivelen liikkuvuutta sekä edistää nivelruston terveyttä. Parhaimpia liikuntamuotoja ovat kävely, pyöräily, vesivoimistelu, uinti ja hiihto. Liikuntaa suositellaan noin ½ tuntia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Vanhetessa tai liiallisesta nivelen rasituksesta johtuen nivelrusto haurastuu ja ohenee, jolloin rusto menettää kimmoisuutensa. Nivel jäykistyy ja sen liikerata pienenee. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinista uutta korvaavaa ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia.

KOOSTUMUS Vuorokausiannos 1-2 tabletta sisältää: glukosamiinisulfaattia 500-1000 mg vastaa glukosamiinia 400-800 mg kondroitiinisulfaattia 400-800 mg MSM (metyylisulfonyylimetaani) 200-400 mg C-vitamiinia 50-100 mg

ERITYISTÄ Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia. Glukosamiinisulfaatti on peräisin äyriäisistä. Ei suositella lapsille eikä raskauden ja imetyksen aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. ANNOSTUS Aikuisille 1-2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Kapselinmallisen tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

PAKKAUSKOKO 150 tablettia