Bio-Glukosamiini + Kondroitiini, 120 tabl.

25,90 

Varasto loppu

Nivelrustoille, nivelrikkoa vastaan

Bio-Glukosamiini + Kondroitiini tukee nivelien normaalia aineenvaihduntaa, ja yhdessä liikunnan kanssa auttaa säilyttämään notkeat ja toimivat nivelet.

Bio-Glukosamiini + Kondroitiini sisältää glukosamiinia äyriäisenkuoriuutteesta sekä kondroitiinia kalasta. Lisäksi siinä on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Tuotetunnus (SKU): 101858 Osastot: , , ,

Kuvaus

Ravintolisä nivelille

Sisältää hainrusto-äyriäisenkuoriuutetta sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

C-vitamiini on välttämätön lähes kaiken sidekudoksen rakentamisessa ja ylläpidossa, esim. rusto, luusto, iho ym. Bio-Glukosamiini + Kondroitiini leviää nopeasti näistä suurimpaan osaan ja sillä on erityinen kiinnittymistaipumus jänteisiin ja luihin. Tämän valmisteen säännöllinen käyttö erityisesti ikääntyvillä on turvallinen ja vaikuttava keino, joka auttaa ylläpitämään hyvin toimivat nivelet.

Mitä glukosamiini on?

Glukosamiini on luonnollinen aine, jota on nivelrustoissa. Valmisteiden glukosamiini on eristetty äyriäisistä (katkaravuista). Glukosamiinivalmisteet ovat usein paras keino nostaa glukosamiininipitoisuuksia kudoksissa, koska ruuassa itsessään ei ole suoraan glukosamiinin lähteitä. Kondroitiini on myös luonnollinen aine nivelkudoksessa.

 

Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Glukosamiinia 300 mg **
Rustouutetta (luontaisesti rikas kondroitiinin lähde) 400 mg **
C-vitamiinia 20 mg 25%*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
** Ei määritelty

Annostus:

Ravintolisä nivelille, 1 tabletti päivässä runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:

Glukosamiinisulfaatti 2KCl (äyriäisistä), rustouute (kalasta), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), värit (titaanidioksidi, indikotiini).

Pakkauskoko:

120 tabl. (157 g)

Valmistaja Pharma Nord

Saatat myös pitää...

  • Via Naturale Hainrusto-Vihersimpukka +D, 80 kaps.

    19,90  Hainrusto – Vihersimpukka – D3-vitamiinikapseli, ravintolisä. P.e. PVM. 30.3.2025.Lisää ostoskoriin
  • Ale!

    Arthrobalans Plus, 120 tabl.

    35,90  Joutuvatko nivelet kovalle rasitukselle? Nivelten tärkeimmät kolme tehoainetta yhdessä tabletissa. Aktivoi rustosoluja muodostamaan uutta...Lue lisää