Ale!

Bioteekin Omnivegan B12-vitamiini, 120 tabl.

8,90 

2 varastossa

Vegaaniruokavalion tueksi suunniteltu, gluteeniton B-vitamiinilisä. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Runsas fyysinen rasitus ja stressi sekä yksipuolinen ruokavalio lisäävät B12-vitamiinin tarvetta. Annostus yksi tabletti päivässä, tabletti voidaan imeskellä, pureskella tai niellä. Makeutettu ksylitolilla, makuaineena luontainen vadelma-aromi.

P.e. PVM. 21.12.2024.

Tuotetunnus (SKU): 101354-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

SUUNNITELTU VEGAANIRUOKAVALION TUEKSI

B12-vitamiinia esiintyy merkittävissä määrin vain eläinperäisissä tuotteissa. Sitä voi esiintyä myös mm. merilevissä, sienissä ja fermentoiduissa valmisteissa, mutta niissä oleva B12-vitamiinilla ei ole biologista aktiivisuutta ihmiselimistössä tai tarvittavilla käyttömäärillä tulee muita haittoja, mm. korkea jodipitoisuus merilevästä. Siksi vegaaneille suositellaan B12-vitamiinia nauttimista ravintolisistä tai täydennetyistä elintarvikkeista. OmniVegan B12-vitamiini sisältää yhdessä tabletissa 500 μg B12-vitamiinia, joka varmistaa riittävän saannin silloin, kun ruokavaliossa ei ole riittävästi B12-vitamiinia tai imeytymishäiriöiden yhteydessä. OmniVegan B12-vitamiini sisältää metyylikobalamiinia, joka on B12-vitamiinin biologisesti aktiivinen muoto. Vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
Annostus: 1 imeskelytabletti päivässä. Voidaan imeskellä, pureskella tai niellä.

Sopivuus erityisruokavalioihin: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Gluteeniton, laktoositon.

Käyttörajoitukset: Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoko: 120 tablettia

Vaikuttavat aineet:
1 tabl.
B12-vitamiini 500 μg (20 000 %*)

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Aineosat:

Makeutusaine (ksylitoli)
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)
Luontainen vadelma-aromi
B12-vitamiini (metyylikobalamiini)