Ale!

Bioteekin Omnivegan Omega-3, 60 kaps.

21,90 

6 varastossa

Vegaaniruokavalion tueksi suunniteltu EPA- ja DHA-ravintolisä. Sinkkiä on runsaasti mm. täysjyväviljassa, palkokasveissa ja siemenissä. Niissä on kuitenkin usein mukana myös runsaasti kuitua ja fytaatteja, jotka heikentävät sinkin imeytyvyyttä. Täysin kasviperäinen OmniVegan Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet sekä EPA:aa että DHA:ta.

P.e. PVM. 30.11.2025.

Tuotetunnus (SKU): 101912-2-1-2 Osastot: , , , ,

Kuvaus

SUUNNITELTU VEGAANIRUOKAVALION TUEKSI

Riittävä hyvien rasvahappojen saanti on tärkeää meille kaikille. Ihmiselle välttämättömät rasvahapot ovat alfalinoleenihappo (omega-3-rasvahappo) ja linolihappo (omega-6-rasvahappo). EPA ja DHA toimivat elimistössä sekä rakenteellisina että säätelevinä ainesosina. EPA:sta elimistö muodostaa kehon toimintaa sääteleviä kudoshormoneita, ja DHA toimii kudoshormoneiden lisäksi solukalvojen rakenteellisena osasena. Monet vegaaneille tarkoitetut rasvahappovalmisteet sisältävät vain perusmuodossa olevaa omega-3-rasvahappoa, tai toiminnallisten EPA- ja DHA-rasvahappojen määrät voivat olla pieniä. OmniVegan Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet sekä EPA:aa että DHA:ta. Nämä rasvahapot ovat peräisin leväöljystä. Tuote on täysin kasviperäinen ja se on The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
Annostus:
1 kapseli päivässä
Sopivuuserityisruokavalioihin:
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.
Käyttörajoitukset:
Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Tetrasykliinien ja sinkin nauttimisen välillä tulee olla 2-3 tuntia. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
60 kapselia
1 kaps.
Leväöljyä 750 mg
josta omega-3-rasvahappoja 413 mg
..josta EPA:aa 125 mg
..ja DHA:ta 250 mg

 

Aineosat:

Leväöljy (Schizochytrium sp. levästä)
Auringonkukkaöljy
Kasvikapseli (stabilointiaineet (modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, karrageeni), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti))
Hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, C-vitamiini, E-vitamiini)