Bioteekin Super A-vitamiini, 50 kaps.

8,99 

Varasto loppu

Bioteekin hyvin imeytyvissä Super-A edistää näön, ihon ja limakalvojen kuntoa. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Super-A on erityisen hyvin imeytyvää, koska se on luonnollista A-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 100790 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

A-vitamiini liitetään perinteisesti silmien, limakalvojen ja ihon hyvinvointiin sekä kaikkeen kasvuun. A-vitamiini antaa myös hiuksille voimaa, kiiltoa ja tuuheutta. Luontainen vastustuskykymme vaatii myös riittävästi A-vitamiinia pysyäkseen vahvana.

– Silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin
– Vahva annos luontaista vastustuskykyä
– Hiuksille voimaa, kiiltoa ja tuuheutta
– A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
– Edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
– Edistää ihon pysymistä normaalina
– Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Bioteekin hyvin imeytyvissä Super-A-kapseleissa on auringonkukkaöljystä eristettyä A-vitamiinia 900 mikrogrammaa kapselia kohden. Se on erityisen hyvin imeytyvää, koska se on luonnollista A-vitamiinia.

Tiesitkö, että A-vitamiinia on runsaasti maksassa. Myös liha, kananmunat ja voi ovat hyviä A-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.

Annostus:
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Huomioitavaa:
Tuotteen käyttöä ei suositella A-vitamiinipitoisten aknelääkkeiden kanssa. Naisen A-vitamiinin tarve on 700 mikrog. (µg) ja raskaana olevan 800 mikrog (huom. raskausaikana on varottava A-vitamiinin liikasaantia). Miehelle suositellaan 900 µg A-vitamiinia päivässä.

Vaikuttavat aineet (1 kaps.):
A-vitamiini 900 µg (3000 KY) 112%*
*Vertailuarvosta

Ainesosat:
Auringonkukkaöljy
Liivate
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
Vesi
A-vitamiini (retinyylipalmitaatti)

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.