Bioteekin Super A-vitamiini, 50 kaps.

9,95 

4 varastossa

Bioteekin hyvin imeytyvissä Super-A edistää näön, ihon ja limakalvojen kuntoa. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Super-A on erityisen hyvin imeytyvää, koska se on luonnollista A-vitamiinia.

P.e. PVM. 30.10.2025.

Kuvaus

 

SILMILLE, IHOLLE JA LIMAKALVOILLE.

Super A-vitamiini sisältää 900 µg A-vitamiinia hyvin imeytyvässä öljykapselissa. A-vitamiini liitetään perinteisesti silmien, limakalvojen ja ihon hyvinvointiin. A-vitamiini edistää myös luontaista vastustuskykyämme sekä tukee solujen uudistumista. Ravinnossamme A-vitamiinia on runsaasti esimerkiksi maksassa. Myös liha, kananmunat sekä voi ovat hyviä A-vitamiinin lähteitä. A-vitamiini edistää näön, ihon ja limakalvojen kuntoa. Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Annostus:
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Gluteeniton, laktoositon ja maidoton.
Käyttörajoitukset:
Ei suositella käyttöä A-vitamiinipitoisten aknelääkkeiden kanssa. Etenkin raskausaikana on varottava A-vitamiinin liikasaantia, koska se voi johtaa keskenmenoon tai epämuodostumiin.
Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
50 kapselia
Muovipurkissa
Vaikuttavat aineet:
1 kaps.
A-vitamiini 900 µg*
(3000 IU)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

Ainesosat:
Auringonkukkaöljy
Liivate
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
Vesi
A-vitamiini (retinyylipalmitaatti)

 

A-vitamiini liitetään perinteisesti silmien, limakalvojen ja ihon hyvinvointiin sekä kaikkeen kasvuun. A-vitamiini antaa myös hiuksille voimaa, kiiltoa ja tuuheutta. Luontainen vastustuskykymme vaatii myös riittävästi A-vitamiinia pysyäkseen vahvana.

– Silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin
– Vahva annos luontaista vastustuskykyä
– Hiuksille voimaa, kiiltoa ja tuuheutta
– A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
– Edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
– Edistää ihon pysymistä normaalina
– Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Bioteekin hyvin imeytyvissä Super-A-kapseleissa on auringonkukkaöljystä eristettyä A-vitamiinia 900 mikrogrammaa kapselia kohden. Se on erityisen hyvin imeytyvää, koska se on luonnollista A-vitamiinia.

Tiesitkö, että A-vitamiinia on runsaasti maksassa. Myös liha, kananmunat ja voi ovat hyviä A-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.