Ale!

Bioteekin Super Kalsium Plus, 90 kaps.

17,50 

3 varastossa

Luuston hyvinvointiin. Kalsium ja D-vitamiini pitävät luuston kunnossa, magnesium ylläpitää kehon toimintoja ja on tarpeellinen luustolle. Lisäksi riittävä kalsiumin saanti vahvistaa luustoa.

P.e. PVM. 9/2025.

Kuvaus

VAHVA TUKI LUUSTOLLE JA LIHAKSILLE!*

Super Kalsium Plus on ainutlaatuinen valmiste luuston ja lihasten hyvinvointiin. Tuote sisältää luonnossa esiintyvää kasviperäistä AlgaeCal®-kalsiumia, joka on erinomaisesti imeytyvä ja helposti elimistön hyväksikäytettävissä. AlgaeCal® on orgaaninen, ympäristöystävällinen ja uusiutuva kalsiumin lähde, joka sisältää luonnollisesti useita tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita helposti hyödynnettävässä muodossa. AlgaeCal®:lla on tutkitusti luun mineraalitiheyttä parantava vaikutus sekä naisilla että miehillä. Monipuolinen Super Kalsium Plus sisältää myös magnesiumia sekä luonnollisia, hyvin imeytyviä D3- ja K-vitamiineja.

Kalsium on luuston ja hampaiden tärkein rakennusaine. Elimistön kaikki solut tarvitsevat kalsiumia, koska se säätelee monia tärkeitä elintoimintoja. D-vitamiini ja magnesium edistävät kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. K-vitamiini sitoo kalsiumin elimistössä luustoon ja siten sekä kalsium että K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Magnesium, kalsium ja D-vitamiini edistävät myös lihasten normaalia toimintaa. Super Kalsium Plus sisältää siis paketillisen luuston rakennusaineita ja lihasten toimintaa vahvistavia tekijöitä.

* Kalsium, magnesium, D-vitamiini ja K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa.

Annostus:
1-3 kapselia päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
Käyttörajoitukset:
Tuote on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, ja sen käytöstä lapsilla kannattaa keskustella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa. Kapselin D-vitamiini, kalsium- ja magnesiummäärät ovat turvallisia noin kouluikäiselle lapselle. K-vitamiinille ei ole asetettu turvallisen saannin ylärajaa aikuisille tai lapsille. Tuotetta ei suositella käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.
Pakkauskoko
90 kapselia

 

Vaikuttavat aineet:

1–3 kaps.
Kalsium 283–850 mg (35–106 %*)
Magnesium 83–250 mg (22–67 %*)
K2-vitamiini 33–100 μg (44–133 % *)
D3-vitamiini 10–30 μg (200–600 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

Aineosat:

AlgaeCal® (orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia ja magnesiumia)
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselikuori)
Magnesiumoksidi
K2-vitamiini (menakinoni-7)
D3-vitamiini (kolekalsiferoli jäkälästä)
Paakkuuntumisenestoaine (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)