CoCovi Opti-MSM® jauhe, 250 g

11,95 

Varasto loppu

CoCoVin Opti-MSM on maailman puhtainta MSM-jauhetta. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille.

Kuvaus

Opti-MSM on CocoVi Premium-sarjan tuote, joka on maailman puhtainta MSM-jauhetta. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit).

Tiesitkö, että pitkät perinteet omaava yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition -yritys valmistaa Opti-MSM:aa nelinkertaisen tislausmenetelmän avulla, jolloin jauheesta saadaan farmakologisen puhdasta 99.9% MSM-jauhetta. Opti-MSM tuotteet ovat ainoita, joilla on suoritettu kaksoissokkotutkimuksia ja joilla on takanaan vahva tieteellinen näyttö. OptiMSM on tunnetuin ja laadukkaimpana pidetty ravintorikkijauhe maailmalla.

CoCoVi Opti-MSM ei sisällä lisäaineita. Valmiste sisältää 99,9 % puhdasta MSM-jauhetta.

Sisältö:
99.9% metyylisulfonyylimetaani

Alkuperämaa:
Yhdysvallat

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku.

Suositeltava päiväannos:
1/2 – 2 tl (ylläpito)
1 – 3 rkl (terapeuttinen annostus).
Aloita MSM-jauheen käyttö pienellä annostuksella (1/2 tl) ja nosta käyttömäärä vähitellen korkeammaksi (2 tl – 3 rkl). Annostus kannattaa jakaa useampaan osaan päivän aikana. Nauti esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla.

Käyttöohje:
Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten MSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita MSM-jauhetta veteen parhaassa tapauksessa esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa.