Ale!

Enzymedica Digest Basic, 30 kaps.

16,99 

Varasto loppu

Digest Basic™ sisältää joukon tarkasti valittuja entsyymejä, kuten proteaasia, amylaasia ja lipaasia. Thera-blend™ on eksklusiivinen prosessi, joka yhdistää useita entsyymikantoja, jotka toimivat eri PH-tasoilla. Thera-blend™ teknologia mahdollistaa sen, että Digest Basicin™ -entsyymit säilyttävät toimintakykynsä erittäin happamassa, sekä myös erittäin emäksisessä ympäristössä.

Kuvaus

Enzymedica Digest Basic on hellävarainen ja tehokas ruoansulatusapu, jonka entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta elimistössä.

Digest Basicin sisältämät luonnolliset entsyymit toimivat erityisesti ruoansulatuksen tukena. Laadukkaat entsyymit pilkkovat proteiinit, hiilihydraatit, rasvat ja kaikki muut ravintoaineet, jotta elimistö voi ne käyttää täydellisesti hyödykseen.

Kenelle entsyymit sopivat?
Entsyymivalmisteita voivat käyttää kaikki, joilla ruokailuun liittyy ongelmia. Entsyymit pilkkovat ruoan tehokkaasti, jolloin ikäviltä oireilta voi välttyä. Enzymedican entsyymivalmisteet sopivat varsinkin laktoosi-intolerantikoille sekä henkilöille, jotka saattavat saada yliherkkyysoireita muista ruokavalmisteista (mm. punaviini). Myös gluteiiniherkille valmiste sopii hyvin.

Tiesitkö, että Enzymedican tuotteet ovat voittaneet useita alan palkintoja muun muassa Yhdysvalloissa. Kun käytät Enzymedican tuotteita, niin voit olla varma että käytät kehittyneimpiä ja tehokkaimpia saatavilla olevia entsyymejä vatsasi parhaaksi.

 

Kuinka käytän?

1 kapseli ennen ruokailua.

Suositeltava vuorokausiannos

1 kapseli 1-4 kertaa päivässä

Ainesosat:
Proteaasi, Amylaasi, Lipaasi, Sellulaasi, Maltaasi, Pektinaasi (+ Fytaasi), Ksylanaasi, Glukoamylaasi, Laktaasi, Invertaasi, Alfagalaktosidaasi, Selluloosa, Vesi

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

 

 

Hellävarainen, sopii koko perheelle. Helposti nieltävä kapseli.

Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ovat 100% kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia.

 

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät (1 kapseli) :

Proteaasi 20 000 HUT
Amylaasi 8 440 DU
Lipaasi 450 FCCFIP
Sellulaasi 500 CU
Maltaasi 100 DP
Pektinaasi 45 Endo-PGU
Ksylanaasi 100 XU
Glukoamylaasi 10 AGU
Laktaasi 300 ALU
Invertaasi 270 SU
Alfagalaktosidaasi 50 GalU