Ale!

Enzymedica Digest Gold ATPro, 45 kaps.

29,99 

Varasto loppu

Digest Gold™ sisältää joukon tarkasti valittuja entsyymejä, kuten proteaasia ja amylaasia. Thera-blend™ on eksklusiivinen prosessi, joka yhdistää useita entsyymikantoja, jotka toimivat eri PH-tasoilla. Kapseli on vegaaninen sekä lisä- ja täyteaineeton.

Kuvaus

Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain ja myydyin ruoansulatusentsyymi. Tuotetta voidaan erityisesti käyttää ruoansulatusongelmissa.

Digest Gold sisältää vahvat määrät proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia luonnollisia entsyymejä, mutta lisäksi laajan kirjon muita avustavia entsyymejä kuten Alfagalaktosidaasia estämään kaasunmuodostusta ja ilmavaivoja. (Digest Goldin A-galaktosidaasi on yhdeksän kertaa tehokkaampaa kuin Digest Basicin vastaava). Näiden hyötyjen lisäksi Digest Basic voi auttaa yleisten ruuansulatuksellisten ongelmien kanssa.

Kenelle entsyymit sopivat?
Entsyymivalmisteita voivat käyttää kaikki, joilla ruokailuun liittyy ongelmia. Entsyymit pilkkovat ruoan tehokkaasti, jolloin ikäviltä oireilta voi välttyä. Enzymedican entsyymivalmisteet sopivat varsinkin laktoosi-intolerantikoille sekä henkilöille, jotka saattavat saada yliherkkyysoireita muista ruokavalmisteista (mm. punaviini). Myös gluteiiniherkille valmiste sopii hyvin.

Tiesitkö, että Enzymedican tuotteet ovat voittaneet useita alan palkintoja muun muassa Yhdysvalloissa.Kun käytät Enzymedican tuotteita, niin voit olla varma että käytät kehittyneimpiä ja tehokkaimpia saatavilla olevia entsyymejä vatsasi parhaaksi.

 

Suositeltava vuorokausiannos:
1 kapseli 1 – 3 kertaa päivässä

Ainesosat:
Amylaasi, Proteaasi, Glukoamylaasi, Magnesiumsitraatti, Fytaasi, CoQ10, Alfagalaktosidaasi, Sellulaasi, Lipaasi, Laktaasi, Betaglukanaasi, Maltaasi, Ksylanaasi, Invertaasi, Pektinaasi (+Fytaasi), Hemisellulaasi, Selluloosa, Vesi

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Kuinka käytän?

1 kapseli ruokailun yhteydessä

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät (1 kapseli):

Amylaasi 23 000 DU
Proteaasi 80 000 HUT
Glukoamylaasi 50 AGU
ATPro™ 25 mg – 300 Million LCU
(ATP, magnesiumsitraatti, alfalipoiinihappo, CoQ10)
Alfagalaktosidaasi 450 GalU
Sellulaasi 3000 CU
Lipaasi 4000 FCCFIP
Laktaasi 900 ALU
Betaglukanaasi 25 BGU
Maltaasi 200 DP
Ksylanaasi 550 XU
Invertaasi 240 SU
Pektinaasi (+fytaasi) 45 Endo-PGU
Hemisellulaasi 30 HCU