Ale!

Esi acknes hoitolaastarit, 24 kpl

12,90 

Varasto loppu

Tea Tree Remedy aCknes hoitolaastarit on tarkoitettu hoitamaan ihon  epäpuhtauksia tulehdusnäppyjä ja/tai aknea.

Tuotetunnus (SKU): 101148 Osastot: , ,

Kuvaus

Tea Tree Remedy aCknes hoitolaastarit on tarkoitettu hoitamaan ihon  epäpuhtauksia tulehdusnäppyjä ja/tai aknea.

Laastarit tarjoavat nopeasti ja helposti lievitystä akneisille ihoalueille sekä kasvoilla että vartalossa. Hoitolaastarit ovat läpinäkyvää materiaalia. Laastareiden vaikuttavin ainesosa on eteerinen teepuuöljy, joka uutetaan aidon australialaisen teepuun (Melaleuca alternifolia) lehdistä. Australiassa teepuu on perinteinen lääkekasvi ja siitä saatu öljy tunnettu jo vuosisatojen ajan. aCknes hoitolaastareiden käytetty öljy on tiivistetty voimakkaksi uutteeksi ( 38% vaikuttavia ainesosia, terpeenejä).

Laastarit sisältävät myös ihoa puhdistavaa atselaiinihappoa sekä talineritykseen tasapainoittavasti vaikuttavaa sinkkiä. Lisäksi niissä on kosteuttavaa ja ravitsevaa Aloe Veraa ja A- E- ja F-vitamiineja. Hoitolaastarit on kehitetty niin, että niistä vapautuu vaikuttavia aineita suoraan hoidettavaan kohtaan tasaisesti 6-8 tunnin ajan. Hoitoprosessin lisäksi laastareista vapautuvat luonnoliset ainesosat auttavat ihoa rauhoittumaan vähentäen punoitusta ja ärsytystä heti ensimmäisistä hoitokerroista alkaen. Hoitolaastareissa ei ole värejä, hajusteita, parabeenejä eikä silikoneja.

Käyttöohje:
Puhdista ja kuivaa hoidettava ihoalue, irroita laastari alustasta ja aseta hoidettavan kohdan päälle. Anna vaikuttaa 6-8 tuntia.
Huom! Vain ulkoiseen käyttöön. Ei vahingoittuneelle iholle.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa suljetussa minigrip-pussissaan.

Ainesosat/INCI:
Acrylates Copolymer, Aloe Barbadensis leaf extract, Melaleuca Alternifolia leaf oil, Zinc Gluconate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Azelaic Acid, Linseed Aci, Phenoxyethanol.