Ale!

ESI Aloe Vera Gel (geeli) 100%, 100 ml

7,99 

Varasto loppu

Monien käyttäjien suursuosikki on klassinen lääkeaaloen perusgeeli, joka sopii kenelle tahansa, ja on erityisen sopivaa pienten lasten ihon hoitoon. Aivan mainio tuote auringonoton jälkeen.

ESI Aloe Vera geeli valmistetaan Aloe Vera barbadensis lehden kylmäpuristetusta ydinmehusta, joka sisältää runsaasti kuivaa ja vahingoittunutta ihoa hoitavia aineita. Polysakkarideilla on erityisen tehokas vaikutus ihoa ärsyttäviä aineita vastaan.

P.e. pvm 31.10.2024.

Kuvaus

Hypoallergeeninen lääkeaaloegeeli

Aloe Vera -geeli

Luonnolliset vaikuttavat aineet: 

  • Aloe Vera barbadensis

ALOE VERA – IHONHOIDOSSA

ESI on tehnyt lääkeaaloetuotteita aina 70-luvulta asti ja on Euroopan johtava Aloe vera valmistaja. Käytetty ydinmehu on uutettu menetelmällä, joka säilyttää aaloen kaikki alkuperäiset vaikuttavat aineet muuttumattomina. Mehu on tiivistetty äärimmäisen vahvaksi tiivisteeksi (200:1), joten lopullisessa tuotteessa on 94-96 % puhdasta lääkeaaloeta.

Uudistetun koostumuksen ansiosta geelit ovat entistä puhtaampia, hellävaraisempia ja tehokkaampia. Niiden perustana on orgaanisesti kasvatetun Aloe vera barbadensis (lääkeaaloen) lehden kylmäpuristettu ydinmehu ja ne ovat säilöntäaineettomia. Geeli sisältää runsaasti ihoa hoitavia vaikuttavia aineita, kuten polysakkarideja, jotka parantavat ihon hydrolipidikalvon tasapainoa ja vahvistavat sen toonisuutta.

Geelit ovat täysin kierrätettävissä tuubeissa, joiden muovi valmistetaan sokeriruo’osta tehdystä etanolista. Tämä on tuotesarja moderneille suomalaisille, jotka arvostavat ponnisteluja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. ESI -aaloegeelit ovat hypoallergeenisia, dermatologisesti ja mikrobiologisesti tutkittuja tuotteita.

Lääkeaaloen vaikuttavilla aineilla on tehokas vaikutus ihoa ärsyttäviä aineita vastaan. Siksi geelit antavat nopeaa lievitystä punoittavaan ja ärtyneeseen ihoon ja lieviin palovammoihin, esimerkiksi auringonoton jälkeen. Geelit ovat hyvin riittoisia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Ne on tehty koko perheen ihonhoitoon, joten niitä voivat käyttää pienimmätkin perheenjäsenet. Geelit imeytyvät hyvin eivätkä rasvaa tai värjää. Valikoimissa on kolme erilaista koostumusta, jotka kaikki sisältävät runsaasti orgaanista lääkeaaloen ydingeeliä:

 

 

ESI Aloe Vera geeli valmistetaan Aloe Vera barbadensis lehden kylmäpuristetusta ydinmehusta, joka sisältää runsaasti kuivaa ja vahingoittunutta ihoa hoitavia aineita.

Aloe vera geeli sisältää polysakkarideja, jotka parantavat ihon hydrolipidikalvon tasapainoa, vahvistamalla sen toonisuutta. Polysakkarideilla on erityisen tehokas vaikutus ihoa ärsyttäviä aineita vastaan, lievittäen ärtyneen ihon punoitusta ja palovammoja, jotka voivat johtua vaikkapa liialliselle auringonvalolle altistumisesta.

» Pitkävaikutteinen ja syväkosteuttava
» Antiseptinen vaikutus
» Suojaa ihoa eikä ärsytä arkaakaan ihoa
» Vähentää turvotusta esimerkiksi silmänalusissa
» Ihon tulehdustiloihin ja pieniin palovammoihin
» Hyönteisten puremiin
» Vaippa-ihottumaan ja muihin hankaumiin kaikenikäisille

– Kirkas ja rasvaton geeli sopii kaikenikäisille
– Hypoallergeeninen*
– Allergiatestattu
– Dermatologisesti ja mikrobiologisesti testattu
– Tuotettu ilman torjunta-aineita

* Tuote, jonka ainesosien allergisuusriskit on minimoitu.

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Parabeeni-vapaa, väriaineeton, hajusteeton.

Käyttö:
Levitetään sellaisenaan iholle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Koostumus:

Aqua, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Glycerin, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Citric Acid.